Η Universal Pictures ετοιμάζει νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Η Universal Pictures ετοιμάζει νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Η εταιρεία έχει πάρει τα δικαιώματα του βιβλίου «The Hider»

H Universal Pictures πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον διάσημο ηθοποιό Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr.) μετά την ερμηνεία του στο «Οppenheimer» για την οποία απέσπασε το Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου.

Πηγές ανέφεραν στο Deadline ότι το κινηματογραφικό στούντιο απέκτησε τα δικαιώματα του βιβλίου της Τζουλιάνα Μπάγκοτ (Julianna Baggott) «The Hider» με τον ηθοποιό να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την παραγωγή που θα μοιραστεί με τη σύζυγό του, Σούζαν Ντάουνι (Susan Downey).

Μαζί τους θα συνεργαστούν η Τόρι Τάνελ (Tory Tunnell) και οι Φινέας Σκοτ (Finneas Scott) και Τζόμπι Χάρολντ (Joby Harold).

Η παραγωγή βρίσκεται στα αρχικά στάδια ανάπτυξης και λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή παραμένουν άγνωστες, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Οι Άντριου Μπάρερ (Andrew Barrer) και Γκάμπριελ Φεράρι (Gabriel Ferrari) έχουν αναλάβει τη διασκευή του βιβλίου με τη συγγραφέα να είναι στην εκτελεστική παραγωγή.

Ο σταρ της Marvel αυτό το διάστημα πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ με το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο του Αγιάντ Ακτάρ (Ayad Akhtar) «McNeal». Οι παραστάσεις σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Tony Μπάρτλετ Σερ (Bartlett Sher) θα ολοκληρωθούν στις 24 Noεμβρίου.