Τζορτζ Μπάλντοκ: Μπουκάλι με… αντισηπτικό χεριών και όχι βότκα είχε στο τραπέζι ο άτυχος ποδοσφαιριστής

Τζορτζ Μπάλντοκ: Μπουκάλι με… αντισηπτικό χεριών και όχι βότκα είχε στο τραπέζι ο άτυχος ποδοσφαιριστής

Η Αστυνομία εξετάζει υλικό από τις κάμερες του κτιρίου, αλλά και από τον δρόμο, ώστε να διασφαλίσουν ότι δεν ήταν κανείς άλλος μαζί του

Ανατροπή προκύπτει στην υπόθεση του θανάτου του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, στην πισίνα του σπιτιού που διέμενε στην οδό Διαδόχου Παύλου στη Γλυφάδα.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, το μισογεμάτο μπουκάλι που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας, δεν περιείχε βότκα, όπως διέρρεσυσε αρχικά, αλλά... αντισηπτικό για τα χέρια. Η Αστυνομία απέκλεισε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, κάτι που επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπούσιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, οι αρχές περιμένουν ακόμα δυο-τρεις τυπικές καταθέσεις για να κλείσουν τον φάκελο της υπόθεσης.

Ακόμα, εξετάζουν υλικό από τις κάμερες του κτιρίου, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του ποδοσφαιριστή, αλλά και από τον δρόμο, ώστε να διασφαλίσουν ότι δεν ήταν κανείς άλλος μαζί του. Από την μέχρι τώρα εικόνα δεν φαίνεται να υπάρχει δεύτερο άτομο στον χώρο, αφού από νωρίς το μεσημέρι φαίνεται πως δεν υπήρχε άλλος μαζί του.

Τέλος, το κινητό του τηλέφωνο θα πάει στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ακόμα και αν μίλησε με κάποιον ωστόσο, αυτό δε σημαίνει τίποτα.