Καίτη Γκρέυ: «Σήμερα είχε κάποια βελτίωση, αλλά είναι κρίσιμη η κατάσταση»

Καίτη Γκρέυ: «Σήμερα είχε κάποια βελτίωση, αλλά είναι κρίσιμη η κατάσταση»

Ο εγγονός της δημοφιλούς τραγουδίστριας για την εξέλιξη της υγείας της μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της δημοφιούς τραγουδίστριας Καίτης Γκρέυ, που έκλεισε έναν αιώνα ζωής τον περασμένο Μάιο, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τα ξημερώματα της Τετάρτης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το σπίτι της στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει παρουσιάζοντας μια μικρή βελτίωση.

Ο υψηλός πυρετός που δυσχέραινε την έτσι κι αλλιώς δύσκολη κατάσταση, έπεσε, ωστόσο η κατάσταση της παραμένι κρίσιμη, όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Buogiorno» ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης, δίνοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της γιαγιάς του. Όπως είπε, από την πρώτη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο η γιαγιά του, κάποιος από την οικογένεια είναι πάντα μαζί της. Ερωτηθείς αν έχει επαφή μετο περιβάλλον, είπε: «Όχι, δεν έχει επαφή. Κάποια στιγμή σήμερα μίλησε. Είπε ένα "γεια"».

Σε ερώτηση τι τους λένε οι γιατροί,ο Κώστας Ηλιάδης είπε ότι «οι γιατροί λένε, ότι είναι κρίσιμα τα δύο πρώτα 24ωρα και επειδή είναι εγκεφαλικό, πρέπει να περιμένουμε να δούμε, πώς θα εξελιχθεί και αν θα επιστρέψουν κάποιες τιμές και όλα αυτά τα ιατρικά». Ερωτηθείς αν η Καίτη Γκρέυ έχει υποστεί ξανά στο παρελθόν εγκεφαλικό, απάντησε θετικά, ενώ για το πώς εκτιμούν οι γιατροί την πορεία της υγείας της, είπε: «Δεν θα το έλεγα ότι είναι αρκετά αισιόδοξοι. Από την πρώτη μέρα που μιλήσαμε, τώρα, σήμερα είχε κάποια βελτίωση. Ας πούμε, σήμερα θα ξαναπάρουμε ενημέρωση από τους γιατρούς. Είναι κρίσιμα. Είναι κρίσιμη η κατάσταση. Είναι κι άλλα πραγματάκια υγείας που υπάρχουν, τα οποία υπήρχαν και πριν. Τα οποία όταν περνάς ένα τέτοιο εγκεφαλικό, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει στον οργανισμό, λόγω ηλικίας προφανώς, γιατί η γιαγιά είναι 100 προς 101 τώρα πλέον».