Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

«Έχουν αποκλειστεί τα βίαια αίτια» - Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται ότι έχει διαπιστώσει την παρουσία δεύτερου ατόμου

Ένα δεύτερο άτομο φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να διαπιστώνεται από την αρχική έρευνα των Αρχών στο σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Γλυφάδα .

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η αναχώρηση του ατόμου αυτού φαίνεται να καταγράφεται αρκετά πριν από τον εκτιμώμενο χρόνο θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στην πισίνα του σπιτιού του στις 22:30. Επίσης, φέρεται να έχουν εντοπιστεί ευρήματα στην κατοικία, τα οποία η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει, αν συνδέονται με τις συνθήκες θανάτου του ποδοσφαιριστή.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά του Μπάλντοκ, χωρίς να είναι ξεκάθαρο, αν υπήρχε εκ γενετής. «Έχουν αποκλειστεί τα βίαια αίτια, δηλαδή κάποιος μηχανισμός που προκάλεσε με κακώσεις τον πνιγμό.Το επόμενο βήμα είναι να αποκλείσει η ιατροδικαστική, αν υπάρχουν παράγοντες που προκάλεσαν αυτόν τον πνιγμό ή είναι αυτοτελές γεγονός. Θα εξεταστεί, αν υπάρχουν κάποια υποκείμενα αίτια, που να συνετέλεσαν στον πνιγμό, είτε είναι τοξικής αιτιολογίας, είτε είναι παθολογικής. Αναμένουμες τις εξετάσεις για να δούμε αν κρύβεται κάτι άλλο», δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης. «Από τα ευρύματα φαίνεται ότι οι ιστοπαθολογικές θα έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, παρά οι τοξικολογικές», συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής.

Στο πόρισμά του αναφέρει, ότι η αιτία θανάτου είναι «πνιγμός εντός ύδατος», ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην καρδιά ή κάποιο άλλο παθολογικό πρόβλημα. Κατά την εξέταση εντοπίστηκαν φυσαλίδες και αφρός στο στόμα και τον λάρυγγα, καθώς και ποσότητα νερού στα πνευμόνια.