Ξέσπασμα του Δημήτρη Οικονόμου κατά Λιάγκα: Να λέγονται από δημοσιογράφους τέτοιες αθλιότητες για τον Μπάλντοκ

Ξέσπασμα του Δημήτρη Οικονόμου κατά Λιάγκα: Να λέγονται από δημοσιογράφους τέτοιες αθλιότητες για τον Μπάλντοκ

Ζήτησε να παρέμβει η ΕΣΗΕΑ

Ο Δημήτρης Οικονόμου ξέσπασε για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν ορισμένοι δημοσιογράφοι τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή, Τζορτζ Μπάλντοκ, ρίχνοντας τα βέλη του στον Γιώργο Λιάγκα, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Οικονόμου σημείωσε ότι πρέπει να παρέμβει η ΕΣΗΕΑ για το θέμα.

«Αυτό το παιδί το περιγράφουν όλοι ως την ψυχή της ομάδας, ως έναν καλό και χαμογελαστό άνθρωπο, επαγγελματικά συνεπή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές του και τους τραυματισμούς του. Μιλάμε για ένα σοβαρό άνθρωπο, επαγγελματία αθλητή. Το ποιον του ανθρώπου έχει πάντα σημασία. Όταν έχεις να κάνεις με έναν τέτοιο άνθρωπο, πρέπει να δείχνεις και τον ανάλογο σεβασμό όταν φύγει από τη ζωή» σημείωσε ο Άκης Παυλόπουλος.

«Δεν θέλω να σχολιάσω τις συγκεκριμένες χυδαιότητες κι αθλιότητες πραγματικά, που για εμένα δεν έχουν προηγούμενο. Να λέγονται από δημοσιογράφους τέτοιες αθλιότητες. Είδαμε χθες την αντίδραση όλων και των παικτών για αυτήν την αθλιότητα και μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να υπάρχουν όρια. Αυτά πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή κι ίσως και η Ένωσή μας θα πρέπει να βάλει ένα φρένο κάποια στιγμή, να ξυπνά και να είναι λίγο πιο κάθετη» ξέσπασε ο Δημήτρης Οικονόμου.