Άγρια δολοφονία 28χρονου στην Κυψέλη: Οι δράστες φέρεται να πήραν την ιδέα από τη σειρά του Netflix «Τα τέρατα»

Άγρια δολοφονία 28χρονου στην Κυψέλη: Οι δράστες φέρεται να πήραν την ιδέα από τη σειρά του Netflix «Τα τέρατα»

Σύμφωνα με αναφορές το θύμα είχε προειδοποιηθεί από οικείους του να μην έρθει ποτέ από την Αλβανία στην Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη από δύο αδέλφια ηλικίας 17 και 19 ετών και ξαδέλφια του θύματος, ο οποίος όπως υποστηρίζουν, τους είχε κακοποιήσει σεξουαλικά πρινα από χρόνια, όταν ήταν μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, φαίνεται να έχουν συγκεντρωθεί στη διάρκεια της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. για την δολοφονική επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Χανίων, αναφορές ότι το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στην Κυψέλη είχε προειδοποιηθεί από οικείους του, να μην έρθει ποτέ από την Αλβανία στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του θύματος εξέφραζε φόβους -πιθανόν κι από απειλές από οικείους των δραστών ή άλλες πληροφορίες- ότι τα δύο αδέλφια που κατηγορούσαν τον 28χρονο για σεξουαλική κακοποίησή τους προ 12ετίας στην Αλβανία, ίσως προχωρούσαν σε εκδικητική ενέργεια, αν εμφανιζόταν στη χώρα μας.

Όμως φαίνεται, ότι ο 28χρονος αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για πρώτη φορά, από όσα φέρεται να είχαν διαδραματισθεί στην Αλβανία, κάτι που φαίνεται να εξόργισε τα δύο αδέλφια, που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εγκληματική επίθεση σε βάρος του. Οι δύο δράστες φαίνεται να ενημέρωσαν τον πατέρα τους, ο οποίος επικοινώνησε με τον 28χρονο και τον άκουσε να παραδέχεται την κακοποίηση των παιδιών του. Ακολούθως οι δύο αδελφοί αποφάσισαν να τον παρασύρουν στην «παγίδα» στην Κυψέλη, όπου τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου, αφού πρώτα είχαν μία σύντομη στιχομυθία μαζί του.

Από πληροφορίες επίσης προκύπτει, ότι οι δύο δράστες πήραν την ιδέα από τη σειρά «Τα τέρατα» των αδελφών Μενέντεζ, που προβάλλεται στην πλατφόρμα του Netflix. Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου τα δύο αδέλφια θα κληθούν να περιγράψουν στον ανακριτή τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της εν ψυχρώ δολοφονίας στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη. Οι δύο κατηγορούμενοι έχουν ομολογήσει την πράξη τους, αποκαλύπτοντας ότι τον σκότωσαν, γιατί τους βίαζε όταν ήταν παιδάκια 4 και 6 ετών.