Την διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε η Όλγα Γεροβασίλη

Την διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε η Όλγα Γεροβασίλη

Για το εξώδικο που απέστειλε στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή με το οποίο δεν αναγνωρίζει την έκπτωσή του από το αξίωμα του προέδρου

Θέμα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη έθεσαν τα στελέχη της ομάδας των «100» κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, τα οποία ζητούν άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής.

Την διαγραφή ζήτησε η Όλγα Γεροβασίλη, μετά το εξώδικο Κασσελακη στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, η Θεοδώρα Τζάκρη ζήτησε την παραίτηση της Ράνιας Σβίγγου από τη θέση της γραμματέως του κόμματος, διότι στα χέρια της παραδόθηκε από την πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής στην μορφή εκτυπωμένων αρχείων και όχι ψηφιακών το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη.

«Η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όφειλε να διαφυλάξει τα προσωπικά δεδομένα του Στέφανου Κασσελάκη μέχρι να ανέβουν ταυτόχρονα για όλους τους υποψηφίους στον syriza.gr, τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες η Θεόδωρα Τζάκρη, σημειώνοντας ότι «ο Γραμματέας του κόμματος δεν είναι κομματάρχης, είναι θεσμός».