Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από συμμαθητή του σε σχολική εκδρομή σε παραλία του Βόλου

Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από συμμαθητή του σε σχολική εκδρομή σε παραλία του Βόλου

Ο ανήλικος δράστης και οι γονείς του συνελλήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα

Ένα νέο περιστατικό βίας ανηλίκων σημειώθηκε στον Βόλο, όπου μαθητής της Α’ Λυκείου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συμμαθητή του κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής σε παραλία της περιοχής.

Συγκεκριμένα, έπειτα από διαπληκτισμό το θύμα δέχτηκε γροθιές στο πρόσωπο από τον άλλον ανήλικο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και σκισμένα χείλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά είχαν πάει σχολικό περίπατο στο παραλιακό μέτωπο. Ωστόσο, ο μαθητής της Α’ Λυκείου φέρεται να έφυγε από τον προκαθορισμένο χώρο της εκδρομής και μετέβη σε ίντερνετ καφέ, όπου φαίνεται να συναντήθηκε με τον δράστη. Τα δύο αγόρια φοιτούν στην ίδια τάξη, αλλά σε διαφορετικά τμήματα.

Οι δύο ανήλικοι άρχισαν να καυγαδίζουν, η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια στη μέση του δρόμου. Σημειώνεται ότι ο δράστης της επίθεσης στον 15χρονο, στο παρελθόν είχε κουρέψει το θύμα παρά τη θέλησή του. Οι γονείς του θύματος ενημερώθηκαν άμεσα, ενώ εκπαιδευτικός βρέθηκε στο πλευρό του μαθητή στο νοσοκομείο. Η μητέρα του θύματος προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης εις βάρος των γονέων του δράστη, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως και ο ανήλικος δράστης, με εντολή εισαγγελέα.

Για το περιστατικό, πέρα από την προανάκριση που διενεργεί η Αστυνομία, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.