Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο στα Χανιά – Μαθητές ακινητοποιήσαν και χτύπησαν συμμαθητή τους

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο στα Χανιά – Μαθητές ακινητοποιήσαν και χτύπησαν συμμαθητή τους

Στο νοσοκομείο με σπασμένο πλευρό το θύμα - Συνελήφθησαν οι δύο μαθητές που εμπλέκονται στο περιστατικό

Με σπασμένο πλευρό κατέληξε στο νοσοκομείο ένας μαθητής στα Χανιά, ο οποπίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το μεσημέρι της Τρίτης 1 Οκτωβρίου σε ΕΠΑΛ στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Βενιζέλου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν μάλιστα ότι ένας μαθητής κρατούσε το θύμα της επίθεσης και άλλος χτυπούσε.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία σήμερα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου από τους γονείς του θύματος της επίθεσης, μαθητή Α' τάξης, ενώ προσήχθησαν και συνελήφθησαν οι δύο επίσης μαθητές (Β' και Γ' τάξης) που φέρονται να εμπλέκονται. Σε εξέλιξη είναι η διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης και ο σχηματισμός της δικογραφίας. Το περιστατικό σύμφωνα με το cretalive.gr φέρεται να σημειώθηκε εν ώρα λειτουργίας του σχολείου, στο προαύλιο και μπροστά στα μάτια κι άλλων μαθητών του σχολείου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το τί ήταν αυτό που προκάλεσε την επίθεση.

Ο μαθητής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δέχτηκε χτυπήματα στα πλευρά, με αποτέλεσμα όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, να υποστεί κάταγμα σε ένα πλευρό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πέραν των μαθητών εξετάζεται - βάση νόμου - η ευθύνη των εκπαιδευτικών, καθώς το περιστατικό έγινε μέσα στο χώρο του σχολείου εν ώρα λειτουργίας.