Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: Σοκάρει νέο βίντεο άγριας επίθεσης στη μαθήτρια δύο εβδομάδες νωρίτερα

Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: Σοκάρει νέο βίντεο άγριας επίθεσης στη μαθήτρια δύο εβδομάδες νωρίτερα

Οπτικό υλικό από επίθεση που είχε δεχθεί δύο εβδομάδες νωρίτερα, είχε φθάσει στα χέρια του θύματος, το οποίο σκόπευε να δώσει στις Αρχές

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την βαναυσότητα της επίθεσης που δέχθηκε η 14χρονη μαθήτρια από συνομήλικές της στο κέντρο της Γλυφάδας το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ενώ στο φως της δημοσιότητας έρχεται και νέο βίντεο, από επίθεση που είχε δεχθεί το κορίτσι δύο εβδομάδες νωρίτερα από τα ίδια άτομα, που φαίνεται ότι την είχαν στοχοποιήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA στις 7 Σεπτεμβρίου η 14χρονη είχε δεχθεί επίθεση από τις συνομίληκές της, για άγνωστη αιτία, με τις συμμαθήτριές της να της στήνουν καρτέρι και να την ξυλοκοπούν έξω από κατάστημα εστίασης στο κέντρο της Γλυφάδας. Το βίντεο αυτό είχε φθάσει στα χέρια της 14χρονης, το οποίο σκόπευε να δώσει στις Αρχές, προκειμένου να καταγγείλει την κακοποίηση που δεχόταν.

Εν τω μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας της τελευταίας επίθεσης που δέχθηκε η 14χρονη, είπε μιλώντας στο MEGA: «Έφαγε το ξύλο της ζωής της. Ήταν περίπου ένα στενό, μαζεύτηκαν τέσσερα άτομα, γιατί δε χωρούσαν άλλο και την βαράγανε με κλωτσιές. Πήγαν να της σπάσουν το πόδι». Μετά και τη δημοσιοποίηση ηχητικών ντοκουμέντων με εμπλεκόμενους στην επίθεση να απειλούν ακόμη και την ζωή της 14χρονης, τα social media γέμισαν με αναρτήσεις αυτόκλητων τιμωρών, που δημοσιεύουν βίντεο, φωτογραφίες, διευθύνσεις και προσωπικά στοιχεία κοριτσιών, που φέρονται είτε να συμμετείχαν, είτε να ήταν παρούσες στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης, προκαλώντας την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ανήλικες που φέρεται να συμμετείχαν στην ενέδρα, τον ξυλοδαρμό και τη βιντεοσκόπηση της επίθεσης στην 14χρονη, ανήρτησαν βίντεο στο διαδίκτυο διαψεύδοντας την εμπλοκή τους, ωστόσο την ίδια ώρα επιβεβαιώνουν την παρουσία ενηλίκων στο βίαιο περιστατικό. Ο πατέρας της 14χρονης είπε μιλώντας στο MEGA: «Είναι μια μεγάλη οργανωμένη κατάσταση, στην οποία εμπλέκονται και ενήλικοι, που εξετάζεται ο ρόλος του. Το παιδί μας είναι συγκλονισμένο κι όταν θα επανέλθει κάποια στιγμή στην κανονικότητα, δεν ξέρουμε πως θα διαχειριστούμε τη φυσική του ασφάλεια, βγαίνοντας από το σπίτι». Η 14χρονη παραμένει σε σοκ, ενώ και τα μέλη της οικογένειάς της φοβούνται για μια νέα επίθεση σε βάρος της.