Ξέσπασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έχει ήδη τρεις εκπομπές, να πάρει και κανένας άλλος»

Ξέσπασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έχει ήδη τρεις εκπομπές, να πάρει και κανένας άλλος»

«Μου έχει γυρίσει το μάτι. Θέλεις πέντε εκπομπές δηλαδή; Ε, πόσες εκπομπές;»

Ξέσπασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno» κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και με αφορμή τις τρεις εκπομπές που έχει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, με τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του Mega να εκφράζει τη διαφωνία του.

«Μου έχει γυρίσει το μάτι. Θέλεις πέντε εκπομπές δηλαδή; Ε, πόσες εκπομπές; Ο Γρηγόρης είναι ένας από τους Big 4 της ελληνικής τηλεόρασης, που τους ξέρουμε με το μικρό όνομα. Είναι ο Ανδρέας, η Ρούλα, η Ελένη και ο Γρηγόρης. Είναι "σκυλί του πολέμου" και δεν θα το άφηνε στη μοίρα του. Θα το "κεντούσε" μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο (σ.σ. το The Road Show). Την Παρασκευή έσκαγαν τα μηνύματα: Βάλε να δεις Γρηγόρη, πολύ γέλιο» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Συνέχισε δε σε πιο έντονο ύφος: «Παρόλα αυτά να πω και το άλλο, ότι έχει ήδη τρεις εκπομπές. Να πάρει και κανένας άλλος. Εδώ πάνε να δώσουν μία εκπομπή το Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, πάνε να το φάνε. Να είναι ο Γρηγόρης 7-10, να ξεκινούν οι Weekenders και να πηγαίνουν 10-1. Να μην τον βγάλουμε ΑΝΤ1 αλλά ΑΡΝ1, από τον Αρναούτογλου».