Σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο άγριου ξυλοδαρμού ανήλικου από 17χρονο στο Μενίδι – «Σε παρακαλώ, μην με χτυπάς»

Σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο άγριου ξυλοδαρμού ανήλικου από 17χρονο στο Μενίδι – «Σε παρακαλώ, μην με χτυπάς»

Συνελήφθη ο δράστης και άλλοι τρεις ανήλικοι, ενώ βρέθηκε στην κατοχή τους ρολόι που έκλεψαν από το θύμα - Τι υποστηρίζουν

Σοκ προκαλεί ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο ωμής βίας μεταξύ ανηλίκων, με έναν 17χρονο να κλωτσά και να ρίχνει μπουνιές στο κεφάλι ενός ανηλίκου, ο οποίος είχε πέσει στα γόνατα, ενώ βρισκόταν περικυκλωμένος από άλλους ανήλικους από 15 έως 17 ετών.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 17χρονος απασχολεί τις Αρχές για πέμπτη φορά. Στο βίντεο το θύμα του ακούγεται να τον εκλιπαρεί να σταματήσει να τον χτυπά. Του λέει μάλιστα «σε παρακαλώ, πονάω, σταμάτα να μου δίνεις μπουνιές». Μάλιστα, ενώ ο 17χρονος συνέχιζε να τον χτυπά το παιδί ακούγεται να του λέει: «Σε παρακαλώ, άφησέ με, θα σου δώσω το ρολόι μου. Μην με χτυπάς».

Οι αστυνομικοί Ασφαλείας στο Μενίδι προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις. Οι ανήλικοι δράστες φέρεται να υποστηρίζουν, ότι το θύμα είχε ζητήσει από μία κοπέλα, συγγενή ενός εκ των δραστών να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της και οι ίδιοι πήγαν να του ζητήσουν το λόγο.