Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: «Στο ορκίζομαι θα πεθάνει, να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της»

Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: «Στο ορκίζομαι θα πεθάνει, να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της»

Η δράστιδα της άγριας επίθεσης ακούγεται σε ηχητικό να απειλεί να σκοτώσει την συνομήλική της

Σοκ προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στην Γλυφάδα, με συνομιλίες που έχουν κυκλοφορήσει στο TikTok να προαναγγέλλουν τον σχεδιασμό και νέας επίθεσης στο θύμα.

«Με την παρέα που ήμασταν και τη προηγούμενη φορά, θα πάμε να την γαμ... στο ξύλο, να πεθάνει, αλήθεια θα πεθάνει, στο ορκίζομαι, να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της, από τώρα, τώρα όμως, γιατί θα είναι πολύ αργά γι' αυτό. Οπότε περιμένετε τώρα την κηδεία της, γιατί έχει πεθάνει», ακούγεται να λέει η δράστιδα της επίθεσης σε μια από αυτές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αφορμή της επίθεσης που δέχθηκε η ανήλικη, ήταν για ένα αγόρι.

Σε άλλο ηχητικό ακούγονται να μιλάνε δύο μαθήτριες και να λένε: « Εγώ μπέσα είχα πάθει σοκ, γιατί δεν ήξερα ότι θα τη βάραγε, εγώ αυτό που λέει "τη βαράει", δεν τη βαράω… εγώ ήμουν λίγο πιο πέρα». Ενώ άλλη μαθήτρια αναφέρει: «Έμαθα ότι η 14χρονη δεν είχε ούτε ράμματα, ούτε τίποτα. Έχασε απλά από το ”μπιφ” κι ότι μετά έφυγε κυρία».

«Το παιδί ζει από τύχη»

Ο πατέρας της 14χρονη ακούγοντας τα ηχητικά ντοκουμέντα θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το παιδί ζει από τύχη. Βρέθηκε ένας δημοτικός αστυνομικός και περιόρισε την έκταση του συμβάντος». Ο πατέρας του θύματος αποκάλυψες ακόμη, ότι τώρα είναι σε εξέλιξη κάλεσμα από την άλλη πλευρά, για να επιτεθούν στις δράστιδες, και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα «στην βία δεν απαντάμε με βία».