Άγριο έγκλημα στην Κέρκυρα: Σοκάρουν οι περιγραφές για τους καβγάδες του ζευγαριού μπροστά στην ανήλικη κόρη τους

Άγριο έγκλημα στην Κέρκυρα: Σοκάρουν οι περιγραφές για τους καβγάδες του ζευγαριού μπροστά στην ανήλικη κόρη τους

Η 49χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε 48ωρη προθεσμία προκειμένου ν ααπολογηθεί - Η 11χρονη θα δοθεί σε φιλική οικογένεια καθώς δεν υπάρχουν συγγενείς

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του 68χρονου στην Κέρκυρα από τη 49χρονη σύζυγό του.

Η 49χρονη η οποία ομολόγησε τη δολοφονία, βρέθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα και ζήτησε 48ωρη προθεσμία. Σύμφωνα με τον συνήγορό της, αφού συλλέξουν τα στοιχεία της ανάκρισης, θα απολογηθούν. Ο 68χρονος άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου τα ξημερώματα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου από τη 49χρονη σύζυγό του, με την 11χρονη κόρη τους να βρίσκει τον πατέρα της μέσα σε λίμνη αίματος. Άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν στο σπίτι στην περιοχή του Περάματος και εντόπισαν τον άνδρα γυμνό, μπρούμυτο και χωρίς τις αισθήσεις του στην κρεβατοκάμαρα.

Μετά από έρευνα εντός και εκτός του σπιτιού, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κάδους σκουπιδιών ρούχα της 11χρονης, τα οποία ήταν γεμάτα αίματα, καθώς και ένα κουζινομάχαιρο. Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αστυνομικών έπεσαν στη 49χρονη, η οποία στη συνέχεια ομολόγησε, ότι σκότωσε τον άνδρα της μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Το ζευγάρι φαίνεται πως καβγάδιζε συχνά και είχε αλληλομηνυθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν για ενδοοικογενειακά επεισόδια, ενώ οι γείτονες της οικογενείας πολλές φορές είχαν ειδοποιήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για το δράμα που βίωνε η ανήλικη. «Στις 19/07 του 2021 λάβαμε αναφορά για σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν με υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, για παραμέληση, για ψυχολογική κακοποίηση της ανήλικης. Μικρό παιδάκι ήταν τότε. Το ίδιο έγινε και τον το 2022, τον Μάιο», είπε μεταξύ άλλων στο MEGA ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί θα δοθεί σε φιλική οικογένεια καθώς δεν υπάρχουν συγγενείς.