Ο Μοχάμεντ αλ Φαγέντ είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ο Μοχάμεντ αλ Φαγέντ είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η πρόταση που έκανε την σύντροφο του γιου του Αιγύπτιου δισεκατομμυριούχου «να τρέμει»

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον εκλιπόντα μεγιστάνα των Harrod's και πατέρα του Ντόντι αλ Φαγέντ, που κατηγορείται μετά θάνατον για δεκάδες βιασμούς γυναικών υπαλλήλων του.

Ο Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ δε δίστασε κάποτε να παρενοχλήσει σεξουαλικά και την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε μαζί με τον γιο του μεγιστάνα, Ντόντι, σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997. Όπως αποκάλυψε ο πρώην μπάτλερ της, Πολ Μπάρελ, ο πατέρας αλ Φαγέντ της είχε κάνει μια πολύ άσεμνη, «ανώμαλη» πρόταση, η οποία την «αρρώστησε». Σε μία συνάντηση με τον Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ – πριν ακόμα η Νταϊάνα κάνει σχέση με τον Ντόντι – ο ιδιοκτήτης των Harrod's έιπε στην πριγκίπισσα: «Θέλω να παντρευτείς τον γιο μου, γιατί στην αιγυπτιακή παράδοση πρώτος είναι ο πατέρας» και στη συνέχεια καυχήθηκε: «Θα κοιμηθώ μαζί σου».

Η πρόταση αυτή αρρώστησε την Νταϊάνα και την άφησε να τρέμει για αρκετή ώρα μετά τη συνάντησή τους, σύμφωνα με τον 66χρονο σήμερα Μπάρελ. Μάλιστα, ο πρώην μπάτλερ είπε, ότι η πριγκίπισσα αναφερόταν σε αυτόν ως ο «Γιόντα», από τον ζαρωμένο πράσινο χαρακτήρα του Star Wars και «Θεό» λόγω του αχαλίνωτου εγώ του.