Επιστρέφει στις πίστες ο Γιάννης Ξανθόπουλος 7 μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Επιστρέφει στις πίστες ο Γιάννης Ξανθόπουλος 7 μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Ο 24χρονος τραγουδιστής ξεκινάει στις 4 Οκτωβρίου σε νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού

Επτά μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στο Μενίδι και στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος, ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος επιστρέφει στις πίστες.

Εκείνη την περίοδο ο νεαρός τραγουδιστής που ξεκίνησε την καριέρα του νικώντας το talent show Rising Star, ήταν στα καλύτερά του. Τραγουδούσε στο σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη και παράλληλα συμμετείχε στο J2US ως ο coach της Δώρας Παντελή. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει, ότι δεν φέρει ευθύνη για το δυστύχημα, καθώς ένα άλλο αυτοκίνητο παραβίασε το STOP, βγήκε μπροστά του και για να το αποφύγευ, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 19χρονος.

Ο 24χρονος αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, αναζήτησε βοήθεια και κατάφερε να προχωρήσει και να επανέλθει στην καθημερινότητά του. Έτσι, από τις 4 Οκτωβρίου επιστρέφει και στη δουλειά του, καθώς σύμφωνα με την αφίσα του Tokyo Theater ο Γιάννης Ξανθόπουλος θα τραγουδάει με την Ιουλία Καλλιμάνη στο νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού.