Ο Παύλος Πολάκης καταθέτει επισήμως την υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης καταθέτει επισήμως την υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος

Δεν έχουν τέλος οι αντιπαραθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, όπως έχει κάνει γνωστό, θα μεταβεί στα κεντρικά γραφεία στην πλατεία Κουμουνδούρου, προκειμένου να καταθέσει και επίσημα στα αρμόδια όργανα του κόμματος την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει στη διάθεση του κόμματος και τα απαραίτητα συνοδευτικά της υποψηφιότητάς του, όπως την δήλωση «Πόθεν Έσχες» και την πρόταση υποψηφιότητας από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος και για την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων του Στέφανου Κασσελάκη και του Σωκράτη Φάμελλου ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στις 24 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως προσανατολίζεται να ανακοινώσει υποψηφιότητα την ερχόμενη εβδομάδα και βάζει στόχο να ξεκινήσει περιοδείες, επενδύοντας στην αδιαμεσολάβητη σχέση με τους πολίτες, προκειμένου να τονίσει το μήνυμα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ και το είμαι εδώ» που επέλεξε για την αφίσα της αναγγελίας της υποψηφιότητας του από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά.