Αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου στο οποίο σκοτώθηκε ο Διονύσης Πρώιος αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου στο οποίο σκοτώθηκε ο Διονύσης Πρώιος αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Καλούνται όσοι τυχόν κινούνταν περί τις 14:00 την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο ρεύμα της εθνικής οδού προς Λαμία να επικοινωνήσουν με το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής

Άγνωστες παραμένουν ακόμη οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του MasterChef Διονύσης Πρώιος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε στον νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με αποτέλεσμα να χάσει το έλεγχο και να τρυματιστεί θανάσιμα, με την ΕΛ.ΑΣ. να αναζητά τώρα τυχόν αυτόπτες μάρτυρες.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και περί τις 2:00 το μεσημέρι επί της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία και πριν την έξοδο προς Αττική Οδό στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Διονύσης Πρώιος εξετράπη της πορείας της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ανετράπη επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του άτυχου άνδρα, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης και για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής στο τηλέφωνο: 2102854400.