Έλενα Τσαβαλιά σε Μάρκο Σεφερλή: «Έχω δει “ερπετά” να σέρνονται δίπλα σου και να σε γλείφουν»

Έλενα Τσαβαλιά σε Μάρκο Σεφερλή: «Έχω δει “ερπετά” να σέρνονται δίπλα σου και να σε γλείφουν»

«Κάποιοι φίλοι σου σε εγκατέλειψαν στον πρώτο μήνα λειτουργίας αυτού του θεάτρου και μείναμε εσύ κι εγώ με 600.000 ευρώ χρέος κι ένα μωρό στην αγκαλιά»

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προς τον σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή προχώρησε πάνω στη σκηνή του «Δελφιναρίου» και με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από όταν το ανέλαβε ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός, η σύζυγός του και ηθοποιός, Έλενα Τσαβαλιά.

Το απόσπασμα δημοσιοποίησε η Σάσα Σταμάτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό η Έλενα Τσαβαλιά λέει απευθυνόμενη στον σύζυγό της: «Κάποιοι φίλοι σου σε εγκατέλειψαν στον πρώτο μήνα λειτουργίας αυτού του θεάτρου και μείναμε εσύ κι εγώ με 600.000 ευρώ χρέος κι ένα μωρό στην αγκαλιά και με σένα να θες να κυνηγήσεις αυτό το όνειρο, που έμοιαζε σχεδόν αυτοκτονία. Και σου είπα: "πάμε να αυτοκτονήσουμε μαζί". Και κάπως έτσι έγινα ο βράχος σου, ο άγγελός σου και όλα αυτά τα ωραία που λες ότι είμαι για σένα».

«Έχω δει κοριτσάκια από την ηλικία του γιου μας έως και πολύ μεγαλύτερα με όλα τα μέλη του σώματός τους ανοιχτά, προκειμένου να πάρουν έναν ρόλο, είτε γιατί έτσι πιστεύουν ότι δουλεύει το θέατρο, είτε γιατί αυτά μόνο έτσι μπορούν να δουλέψουν στο θέατρο. Τα έχω δει όλα», είπε ακόμη η Έλενα Τσαβαλιά και συνέχισε: «Έχω δει ερπετά να σέρνονται δίπλα σου και να σε γλείφουν, προκειμένου να νιώσουν κάτι από αυτό που εσύ βιώνεις. Έχω δει αρπακτικά να προσπαθούν να κόψουν ένα κομμάτι από τη σάρκα σου, μερικά το κατάφεραν κιόλας. Έχω δει ανθρώπους πάνω στη σκηνή να έρχονται να δουλέψουν με σένα για σένα, με ταλέντο, με ήθος, με γνώσεις, με αφοσίωση. Από όλους αυτούς θέλω να κρατήσω μόνο τους πρώτους ανθρώπους και πάνω και κάτω από τη σκηνή, γιατί εσύ μπορεί να είσαι εμβληματικός και χαρισματικός πάνω στη σκηνή, αλλά χωρίς τους ανθρώπους δε θα τα είχαμε καταφέρει».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Stamati (@sasastamata)