Όρθιος με το καμάκι καρφωμένο στο κεφάλι του ήταν ο 69χρονος που δέχθηκε επίθεση από τον γιο του, μέχρι να τον πάρει το ασθενοφόρο

Όρθιος με το καμάκι καρφωμένο στο κεφάλι του ήταν ο 69χρονος που δέχθηκε επίθεση από τον γιο του, μέχρι να τον πάρει το ασθενοφόρο

Ο άνδρας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως και αφορούν την επίθεση που δέχθηκε από τον ίδιο του τον γιο με ψαροντούφεκο ένας 69χρονος στον Βόλο. Το καμάκι διαπέρασε το κεφάλι του άνδρα ενώ ο 40χρονος τον τραυμάτισε και στη θωρακική χώρα.

Ο 69χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι γείτονες ήταν όρθιος με το καμάκι στο κεφάλι, μέχρι την ώρα που ήρθε να τον πάρει το ασθενοφόρο. Στη συνέχεια, ο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση όπου τού αφαιρέθηκε το υπόλοιπο από τη μεταλλική βέργα.

Μέχρι αυτή την ώρα, ο άνδρας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ.

«Επικοινωνούσε άριστα με το περιβάλλον»

Στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε για το περιστατικό ο πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων ΕΚΑΒ, Γιάννης Γούλας εξηγώντας: «Εμείς ειδοποιηθήκαμε στις 8.27 το πρωί από την αστυνομία ότι υπάρχει πυροβολισμός από όπλο. Όταν πήγαν οι διασώστες εκεί διαπίστωσαν ότι υπήρχε ένα τραύμα στο δεξί ημιθωράκιο και είδαν ένα καμάκι σφηνωμένο στο κεφάλι του ανθρώπου. Είναι μία εικόνα που δεν τις βλέπεις καθημερινά».

«Το θύμα είχε τις αισθήσεις του, τα ζωτικά όργανα του ήταν άριστα, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ήταν σε άριστη κατάσταση με το περιβάλλον. Καταλάβαινε ότι υπάρχει ένα καμάκι από ψαροντούφεκοστο κεφάλι του. Επικοινωνούσε με τους διασώστες, έγινε ακινητοποίηση και προσπαθήσαμε να τον μεταφέρουμε στο ασθενοφόρο», είπε ο Γιάννης Γούλας.

«Μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θέλησε και ο ίδιο και οι διασώστες, να είναι σε όρθια κατάσταση ώστε να αποφευχθούν οι κραδασμοί και να μην δημιουργηθούν προβλήματα, καθώς ήταν σφηνωμένο το καμάκι στο κεφάλι του. Είχε μπει από την μπροστινή πλευρά και είχε βγει από πίσω στη ινιακή χώρα. Πιστεύω πως είχε άγιο ο άνθρωπος. Οι περιοχές των τραυμάτων είναι περιοχές που περνούν αρτηρίες, υπάρχουν όργανα που μπορεί ανά πάσα στιγμή κάποιος να χάσει την ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία» συμπλήρωσε.