Νάντια Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης, με τον τρόπο που λειτούργησε, ενίσχυσε τον Μητσοτάκη

Νάντια Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης, με τον τρόπο που λειτούργησε, ενίσχυσε τον Μητσοτάκη

«Αν αισθάνεται βασιλιάς στο ΠΑΣΟΚ, τότε ναι μπορεί να βλέπει βαρόνους που θέλουν να τον ρίξουν»

Κατά του Νίκου Ανδρουλάκη τάχθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης 18/9 η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΚΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου. Χαρακτηρίζοντάς τον «αποτυχημένο» τον κατηγόρησε ότι «τοξικοποιεί» το κλίμα στο κόμμα όταν «μιλάει για βαρόνους και νωρίτερα μιλούσε για πασαρέλες»,

«Αν αισθάνεται βασιλιάς στο ΠΑΣΟΚ, τότε ναι μπορεί να βλέπει βαρόνους που θέλουν να τον ρίξουν. Τα όργανα αποφάσισαν να πάμε σε μια διαδικασία, κανείς δεν επιχείρησε να ρίξει τον Ανδρουλάκη» είπε η Νάντια Γιαννακοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Αναφερόμενη στο ντιμπέιτ της 24ης Σεπτεμβρίου, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την προεδρία σημείωσε «θέλω όσο το δυνατόν πιο ανοιχτό και ελεύθερο διάλογο» ενώ πρόσθεσε «να μην γίνει με όρους που σημαδεύουν 3 άτομα που θα μιλάνε και οι άλλοι θα μένουν εκτός»

«Ήταν πολιτική αποτυχία το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών» διαμήνυσε και σημείωσε με «το μοντέλο ηγεσίας του κ. Ανδρουλάκη τα τελευταία 2,5 χρόνια τα όργανα στο κόμμα απαξιώθηκαν πλήρως».

«Ποιος πήρε την απόφαση για την επιστολική ψήφο και τα μη κρατικά πανεπιστήμια; Δεν μπορεί άλλο το κέντρο να το μονοπωλεί ο κ. Μητσοτάκης, να του χαρίζουμε τις δικές μας θέσεις. Οφείλεις να δίνεις πρώτος την ατζέντα» δήλωσε και πρόσθεσε «ο κ. Ανδρουλάκης με τον τρόπο που λειτούργησε, ενίσχυσε τον κ. Μητσοτάκη».

Ερωτηθείσα, κλείνοντας, για το ενδεχόμενο συνεργασιών η Νάντια Γιαννακοπούλου απάντησε «η θέση μου είναι αυτόνομο ΠΑΣΟΚ. Κεντροαριστερά υπάρχει στη χώρα και είναι το ΠΑΣΟΚ. Το χάλι της διάλυσης στον ΣΥΡΙΖΑ δεν την βλέπετε στο ΠΑΣΟΚ».