Ω3, για τσιπουράκι και θαλασσινά στο Πασαλιμάνι

Απολαύστε ένα τραπέζι γεμάτο με ολόφρεσκους θαλασσινούς μεζέδες που μυρίζουν ακόμη ιώδιο

Οδηγός Αθήνα

Η φρέσκια, γευστική πινελιά στο Πασαλιμάνι ακούει στο όνομα Ω3, αγαπά ιδιαιτέρως τα θαλασσινά και τα φρέσκα ψαράκια, έχει ανάλαφρο χαρακτήρα και happy ατμόσφαιρα και αποτελεί ιδανική επιλογή για τσιπουροκατάσταση με τους φίλους, ειδικά τώρα που καλοκαίριασε.

Βρίσκεται στην Πλατεία Κανάρη, «βλέπει» θάλασσα και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα πιάτα του παρασκευασμένα όλα από φρέσκα ψάρια ημέρας.

w3_6_edited

Ο κατάλογος λιτός και απέριττος, χωρίς να κουράζει καθώς διαθέτει συγκεκριμένες προτάσεις που ικανοποιούν τους πάντες, ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή καινοτομία του με τα ψάρια να σερβίρονται όλα φιλεταρισμένα, χωρίς τα κοκαλάκια και το κεφάλι τους. Μάλιστα, ακόμη και ο φρέσκος γαύρος και οι σαρδέλες σερβίρονται με τον ίδιο τρόπο, κάτι που θα χαροποιήσει τόσο όσους είστε γονείς, όσο και τους λιλιπούτειους συνοδούς σας φυσικά.

w3_5_edited

Στις best seller επιλογές συγκαταλέγονται το φιλεταρισμένο λαυράκι, το σουβλάκι σολομού, το ριζότο γαρίδας με κολοκύθα και σαφράν και το κριθαρότο γαρίδας με τοματίνια και φρέσκο βασιλικό. Μπορείτε να συνοδεύσετε τις επιλογές σας με το house wine από το Οινοποιείο Λαντίδης ή με αυθεντική κρητική ρακή από τα Χανιά, τον τόπο καταγωγής του ιδιοκτήτη του Ω3.

w3_4_edited

Tip: Αυτό που χαρακτηρίζει το Ω3 είναι η καινοτομία του να σερβίρει όλα τα ψάρια φιλεταρισμένα, ακόμη και τα πιο μικρά όπως γαύρος, σαρδέλες κ.α.

w3_3_edited

Info
Καθημερινά: 12.00-00.00
Από 14-25 ευρώ/ άτομο (με ποτό)
Aγγέλου Μεταξά 7-9, Πασαλιμάνι, Πειραιάς
Τηλ. 210 4111333
omega-3.gr
www.facebook.com/omega3Piraeus  

  w3_2_edited

w3_1_edited

katoFasa_Article_Athens