Αιματηρό επεισόδιο στο εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων: «Χαράκωσαν» με μαχαίρι το πρόσωπο μαθητή

Αιματηρό επεισόδιο στο εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων: «Χαράκωσαν» με μαχαίρι το πρόσωπο μαθητή

Δράστες είναι δύο εξωσχολικοί οι οποίοι φέρονται να «είχαν προηγούμενα» με το θύμα

Ένα αιματηρό συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον προαύλιο χώρο του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων στον Δαίδαλο και μάλιστα σε ώρα διαδασκαλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το flashnews.gr, ενώ στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ βρίσκονταν μαθητές, δύο εξωσχολικοί μπήκαν στην αυλή και κινήθηκαν επιθετικά κατά ενός 18χρονου μαθητή. Ο ένας εξ αυτών έβγαλε αιχμηρό αντικείμενο και «χαράκωσε» τον μαθητή, με πρόθεση να τον απειλήσει και όχι να τον μαχαιρώσει όπως τουλάχιστον φάνηκε. Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ άμεσα εκλήθη η Αστυνομία στον τόπο του συμβάντος.

Ο μαθητής μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο νοσοκομείο Χανίων για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του. Εκεί μετέβησαν και αστυνομικοί για να του πάρουν κατάθεση. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι δράστες με τον μαθητή ήταν γνωστοί μεταξύ τους και όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά «είχαν προηγούμενα». Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο δράστες, τους οποίους ερευνά η Αστυνομία, ενώ ήδη έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές και μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, έχει κληθεί να καταθέσει και η υποδιευθύντρια του σχολείου.