Σεφερλής για παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους, έναν-έναν ξεχωριστά»

Σεφερλής για παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους, έναν-έναν ξεχωριστά»

«Τόσα χρόνια δεν ασχολούμουν μαζί τους, για να μην τους δώσω αξία»

Τη δική του αιχμηρή απάντηση στις «πυρά» που δέχθηκε τις τελευταίες ώρες με αφορμή τη σάτιρα που έκανε ο ίδιος απέναντι στον νικητή της Eurovision, τον Nemo, στην τελευταία του παράσταση, τη δίνει ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο δημοφιλής ηθοποιός με βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απευθύνεται – χωρίς να ονοματίσει – σε παρουσιαστές και παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης, που νωρίτερα σήμερα 16 Σεπτεμβρίου καταφέρθηκαν εναντίον του για τον εν λόγω θέμα και απείλησε με αποκαλύψεις. «Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών με παρακαλούσαν, έβαλαν λυτούς και δεμένους, για να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για εμένα», ακούγεται να λέει ο Μάρκος Σεφερλής.

«Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει. Τόσα χρόνια δεν ασχολούμουν μαζί τους, για να μην τους δώσω αξία. Τώρα που κατάλαβαν, ότι και να ασχοληθώ μαζί τους, δεν παίρνουν καμία αξία, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους! Έναν-έναν ξεχωριστά, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα», αναφέρει στη συνέχεια ο ηθοποιός εμφανώς ενοχλημένος και καταλήγει: «Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι. Θα περάσουμε ωραία… και εμείς κι αυτοί».