Αχιλλέας Μπέος σε Γιάννη Πουλόπουλο: «Βλέπω ότι σας αρέσουν τα αγόρια, έχετε εμμονή» – «Εγώ δεν κρύβομαι»

Αχιλλέας Μπέος σε Γιάννη Πουλόπουλο: «Βλέπω ότι σας αρέσουν τα αγόρια, έχετε εμμονή» – «Εγώ δεν κρύβομαι»

«Περιορίστε το λίγο, δεν είναι αυτό είδηση. Μην τρελαθούμε τώρα!»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος του Βόλου μίλησε για τις πρόσφατες σοκαριστικές εικόνες από τον Παγασητικό κόλπο με τα εκατομμύρια νεκρά ψάρια που επέπλεαν στη θάλασσα.

Ωστόσο, φάνηκε να ενοχλείται με τα πλάνα από τους γάμους του Στέφανου Κασσελάκη και του Παντελή Τουτουντζή, στα θέματα που προηγήθηκαν πριν εμφανιστεί ο ίδιος στην οθόνη.

«Να μιλάω και να μου δείχνετε τον γάμο στην Κρήτη (σ.σ του Παντελή Τουτουντζή) ή του Κασσελάκη… αυτά είναι ευχάριστα γεγονότα για εσάς, όχι για όλο τον κόσμο. Τα έχουμε ξαναπεί, παιδιά, με όλο τον σεβασμό. Αν έχεις επιλέξει το κοινό σου να είναι αυτό το κοινό μόνο, δικαίωμά σου», είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος, ζητώντας από την παρουσιάστρια να βγάλει το πλάνο από την οθόνη.

«Με ενοχλεί το να προβάλλετε ένα θέμα που για πολύ κόσμο είναι θετικό και όμορφο. Μπράβο. Υπάρχει όμως και ένα άλλο κοινό που είναι αντίθετο με αυτό. Περιορίστε το λίγο, δεν είναι αυτό είδηση. Μην τρελαθούμε τώρα!», αντέδρασε ο δήμαρχος του Βόλου.

Αφού ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με το οικολογικό θέμα που προέκυψε με τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό, ο Αχιλλέας Μπέος ρωτήθηκε και για το περιστατικό με την ανθοδέσμη που πέταξε σε σχολείο του Βόλου. Εκεί, ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε λόγο για… gay friendly κίνηση, αφού τελικά αποδέκτης της ανθοδέσμης ήταν ένα νεαρό αγόρι.

 

«Σας αρέσουν τα αγόρια, βλέπω, γι’ αυτό έχετε εμμονή με τα αγόρια», παρατήρησε ο Αχιλλέας Μπέος, με τον δημοσιογράφο να του επισημαίνει: «Εγώ έχω μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή, δεν έχω να κρύψω κάτι εγώ».