Συνελήφθησαν δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελία νεαρού ότι τον βίασαν και ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο

Συνελήφθησαν δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελία νεαρού ότι τον βίασαν και ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο

Ο 23χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από Ιατροδικαστή

Έναν 43χρονο και έναν 33χρονο αλλοδαπό συνέλαβαν νωρίτερα αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, ληστεία και παράβαση του νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, νωρίτερα είχε προηγηθεί καταγγελία ενός 23χρονου, σύμφωνα με την οποία οι δύο αλλοδαποί μαζί με συνεργό τους, τις βραδινές ώρες της Παρασκευής με χρήση βίας, τον εξανάγκασαν να εισέλθει σε ισόγειο διαμέρισμα της Μενεμένης, παρά τη θέλησή του, προέβησαν διαδοχικά σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, τις οποίες βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια ανήρτησαν στο διαδίκτυο, ενώ του αφαίρεσαν και το κινητό τηλέφωνο, την τραπεζική κάρτα, ένα ρολόι χειρός, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρηματικό ποσό.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από Ιατροδικαστή, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποσταλούν στοιχεία στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.