Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: Έντονο καυγά το πρωί άκουσαν οι γείτονες – Δολοφονήθηκε ο 46χρονος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: Έντονο καυγά το πρωί άκουσαν οι γείτονες – Δολοφονήθηκε ο 46χρονος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Γιατί εξετάζεται σχολαστικά από την αστυνομία η αδερφή του θύματος, που είναι ΑμεΑ

Σοβαρά στοιχεία ότι ο θάνατος του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη προήλθε η δολοφονία έχουν οι αρχές.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το τραύμα που έφερε ο 46χρονος στο στομάχι δεν έχει σχέση με την επέμβαση που είχε κάνει πρόσφατα στο νοσοκομείο.

Σε εγκληματική ενέργεια απέδωσε ο ιατροδικαστής τον θάνατο του 46χρονου, καθώς επιβεβαιώθηκε από την εξέταση που έκανε πως το θύμα έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αδερφή του 46χρονου ειδοποίησε την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, χωρίς όμως να αναφερθεί στις μαχαιριές που έφερε ο άνδρας.

Η κοινωνική λειτουργός κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο μόλις έφτασε διαπίστωσε το τραύμα στο στομάχι του 46χρονου. Αίμα εντοπίστηκε στα ρούχα του, καθώς και σε σημεία του σπιτιού κοντά στη σορό του άνδρα.

Οι Αρχές έχουν θέσει στο στόχαστρο των ερευνών την αδερφή του 46χρονου, ενώ εκείνο που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι τα πιάτα και τα μαχαίρια είχαν πλυθεί με ιδιαίτερη σπουδή τις τελευταίες ώρες.

Έντονο καυγά  άκουσαν το πρωί οι γείτονες

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικων Υπαλλήλων ν/α Αττικής ανέφερε ότι το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου διαμένουν τα αδέλφια δεν φέρει ίχνη παραβίασης του σπιτιού.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι το πρωί οι γείτονες άκουσαν έντονο καυγά. Τα πιρούνια και τα μαχαίρια είχαν πλυθεί με σχολαστικότητα, ενώ δεν φαίνεται να είχε προηγηθεί κάποιο γεύμα.