Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: Άνδρας βρέθηκε δολοφονημένος στο διαμέρισμά του

Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: Άνδρας βρέθηκε δολοφονημένος στο διαμέρισμά του

Ο 46χρονος έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα - Εξετάζεται ως ύποπτη η αδελφή του η οποία είναι άτομο με νοητική στέρηση

Ένα θρίλερ ερευνούν οι Αρχές, καθώς ένας άνδρας εντοπίστηκε δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Έλληνα, ηλικίας 46 ετών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στο συγκεκριμένο διαμέρισμα διέμεναν δύο αδέρφια με νοητική στέρηση, η αδερφή πιο βαριάς μορφής και με βίαια ξεσπάσματα. Μέχρι χθες (12/9) ο 46χρονος νοσηλευόταν στη Νίκαια. Ο ίδιος πήρε εξιτήριο και σήμερα το πρωί κάλεσε το ΕΚΑΒ η αδελφή του και είπε πως δεν αναπνέει και πιθανόν έπαθε ανακοπή. Οι διασώστες τον βρήκαν νεκρό και με τραύμα από μαχαίρι και κάλεσαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το πρόσωπο του ήταν μελανιασμένο, είχε εκδορές στο λαιμό και ευδιάκριτο τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστης. Η αδερφή έχει μεταφερθεί στο τοπικό τμήμα και αναμένεται να οδηγηθεί στο Ανθρωποκτονιών για εξέταση, αν και είναι εξαιρετικά δύσκολη η επικοινωνία μαζί της.