All nuts: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στις γεύσεις του κόσμου μόλις ξεκίνησε

Μεγάλη ποικιλία σε ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, super foods, μπαχαρικά

Στο ολοκαίνουριο All Nuts, επί της πολυσύχναστης Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, θα πραγματοποιήσετε ένα συναρπαστικό ταξίδι με όλες σας τις αισθήσεις, σε διάφορα σημεία του κόσμου μέσα από την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων που θα βρείτε σε αυτό.

Με έμφαση στην ποιότητα και την value for money φιλοσοφία, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, βότανα, μπαχαρικά, super foods, εξειδικευμένα προϊόντα διατροφής, παραδοσιακά προϊόντα και ζαχαρώδη.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τους 9 διαφορετικούς καρπούς σε... ένα, ένας συνδυασμός ιδανικός για τη σαλάτα, το γιαούρτι αλλά και τα δημητριακά σας. Μπορείτε, επίσης, να φτιάξετε σπιτικές και υγιεινές μπάρες, χρησιμοποιώντας τους ως βάση.

Στα best seller επιλογές, επίσης, και το υπέροχο σνακ με granola, το οποίο αποτελείται από τραγανές μπουκιές βρώμης, λαχταριστά αποξηραμένα μούρα καθώς και υγιεινούς ξηρούς καρπούς και μπορείτε να συνοδεύσετε με γάλα, γιαούρτι ακόμη και παγωτό!

Η ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων σε συνάρτηση με την πολύ καλή σχέση ποιότητας- τιμής και την φιλική εξυπηρέτηση, αποτελούν τρεις επιπλέον λόγους για τους οποίους θα καθιερώσετε το All Nuts σε σημείο αναφοράς σας κάθε φορά που επισκέπτεστε το κέντρο της πόλης.

Info

Δευτέρα- Παρασκευή: 08.00-21.00, Σάββατο: 08.00-18.00

Πανεπιστημίου 64, Αθήνα

Τηλ. 210 3805506

https://www.facebook.com/allNutsPanepistimiou/?fref=ts