Αυτό είναι το ζευγάρι που παρασύρθηκε μαζί με το 2χρονο αγοράκι τους από μεθυσμένο οδηγό στη Θεσσαλονίκη – Στον εισαγγελέα ο 46χρονος

Αυτό είναι το ζευγάρι που παρασύρθηκε μαζί με το 2χρονο αγοράκι τους από μεθυσμένο οδηγό στη Θεσσαλονίκη – Στον εισαγγελέα ο 46χρονος

Και οι δύο γονείς παλεύουν στη ΜΕΘ

Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 46χρονος οδηγός που συνελήφθη για την παράσυρση του ζευγαριού και του δίχρονου μωρού τους χθες το μεσημέρι, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Φέρεται μάλιστα να βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη.

Η 34χρονη, έγκυος 5 μηνών και ο 37χρονος, του οποίου η κατάσταση κρίνεται πιο σοβαρή, σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύονται, υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, ενώ αναμένεται να υποβληθούν και σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Εκτός κινδύνου είναι το δίχρονο παιδί τους, το οποίο νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική.

Το ζευγάρι, μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου, βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα για διακοπές και μετέβησαν στην περιοχή για να νοικιάσουν αυτοκίνητο. Ενώ περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, και οι τρεις τους παρασύρθηκαν από το διερχόμενο όχημα.

Ο 46χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στο σημείο που βρίσκονταν το ζευγάρι με το 2χρονο παιδί τους. Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλικτη πορεία του, πέφτοντας πάνω σε φράχτη σπιτιού και μπήκε μέσα στο χωράφι.

 

Η μητέρα του 46χρονου -που τραυματίστηκε ελαφρώς- βρέθηκε στο σημείο αμέσως μετά το ατύχημα και, όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης 12/9 η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», ο γιος της βρισκόταν στην παραλία όταν τον πήρε τηλέφωνο να πάει από το σπίτι.

Λίγη ώρα αργότερα, την κάλεσε σοκαρισμένος στο τηλέφωνο και της είπε ότι «παρέσυρα τρία άτομα».

Η μητέρα του 46χρονου έστειλε τις ευχές της στην οικογένεια που τραυματίστηκε, λέγοντας πως ελπίζει να τα καταφέρουν.