Στις Σπέτσες ο Στέφανος Κασσελάκης – Αποφασίζει τα επόμενα βήματα του

Στις Σπέτσες ο Στέφανος Κασσελάκης – Αποφασίζει τα επόμενα βήματα του

Μαζί του βρίσκεται ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ - Τα τρία σενάρια για το μέλλον του

Στο εξοχικό της οικογένειάς του στις Σπέτσες βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Στο νησί του Αργοσαρωνικού αναμένεται να έχει σειρά επαφών με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που πρόσκεινται ακόμη στον ίδιο και να στήσει το «στρατηγείο» για τις επόμενες κινήσεις του, όποιες και αν είναι αυτές. Σύμφωνα με το Star, ο εκλεγμένος στις περσινές εκλογές πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ενώπιον τριών επιλογών:

1.Να συμμετάσχει κανονικά με την «ομάδα» του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (1 -3 Νοεμβρίου 2024) και στην εκλογή αρχηγού (24 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου ο β΄ γύρος αν χρειαστεί) και να επιδιώξει να πάρει «ρεβάνς».

2. Να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ και να ιδρύσει νέο πολιτικό σχηματισμό στον χώρο της Κεντροαριστεράς, επιχειρώντας να «διεμβολίσει» ιδεολογικά τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το ΠΑΣΟΚ, όπου η εκλογή ηγεσίας επίσης δημιουργεί αναταράξεις.

3. Να αποχωρήσει προσωρινά από την ενεργό πολιτική και να ιδρύσει ΜΚΟ ή άλλο φορέα, μέσω του οποίου δεν αποκλείεται να επιχειρήσει «rebranding» και επάνοδο στην κεντρική πολιτική σκηνή, εφόσον κρίνει ότι οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες.