Μητέρα μαχαίρωσε και πυροβόλησε τα δύο παιδιά της στο Κολοράντο των ΗΠΑ

Μητέρα μαχαίρωσε και πυροβόλησε τα δύο παιδιά της στο Κολοράντο των ΗΠΑ

Η 36χρονη μετά την πράξη της διέφυγε στο Λονδίνο, όπου συνελήφθη

Μία 36χρονη μητέρα, η Κίμπερλι Σίνγκλερ, περιμένει την έκδοσή της από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου διέφυγε μόλις ήρθε αντιμέτωπη με την κατηγορία της διπλής ανθρωποκτονίας για δύο από τα παιδιά της.

Η γυναίκα φέρεται πως μαχαίρωσε και πυροβόλησε μέχρι θανάτου τον 7χρονο γιο και την 9χρονη κόρη της. Όλα ξεκίνησαν όταν η 11χρονη κόρης της, που επέζησε του φονικού, φέρεται να είπε σε έναν επιστάτη, ότι η μητέρα της σκότωσε τα δύο μικρότερα αδέρφια της στο διαμέρισμά τους στο Κολοράντο και της είχε δώσει εντολή να την καλύψει. «Η κατηγορούμενη της είπε, ότι ο Θεός της έλεγε να το κάνει και ότι ο πατέρας των παιδιών θα τα έπαιρνε», είπε ο εισαγγελέας Τζόελ Σμιθ, σύμφωνα με το AP, στην τριήμερη ακρόαση για την έκδοση την περασμένη εβδομάδα.

Η 36χρονη η οποία κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού σε σχέση με τον θάνατο του 7χρονου γιου και της 9χρονης κόρης της, καθώς και την απόπειρα δολοφονίας της 11χρονης κόρης της, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Κολοράντο Σπρινγκς διέφυγε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου συνελήφθη σε ξενοδοχείο του Λονδίνου στις 30 Δεκεμβρίου. Στην ακρόαση του Δικαστηρίου την περασμένη εβδομάδα, ο εισαγγελέας είπε, σύμφωνα με το AP, ότι η αστυνομία βρήκε τον 7χρονο Έιντεν Ουέντζ και την 9χρονη Eλιάνα μαζί στο κρεβάτι και οι δύο πυροβολημένοι και μαχαιρωμένοι θανάσιμα.

Η 11χρονη η οποία μαχαιρώθηκε πολλές φορές, καθώς παρακαλούσε τη μητέρα της να τη σώσει, τραυματίστηκε επίσης σοβαρά. Στην αρχή η αστυνομία κατέγραψε την υπόθεση ως ληστεία, μιας και η ίδια η Κίμπερλι έφερε επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι. Στο Βρετανικό δικαστήριο ειπώθηκε, ότι η Σίγκλερ προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη στον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο βρισκόταν τότε σε διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών, λέγοντας ότι τον υποψιαζόταν. Ο πρώην σύζυγός της είχε αδιάσειστο άλλοθι, που επιβεβαιώθηκε και το αίμα που βρέθηκε στα όπλα, με τα οποία διαπράχθηκε το έγκλημα, ήταν της Σίνγκλερ.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης της Σίνγκλερ, Έντουαρντ Φιτζέραλντ, ο οποίος στο παρελθόν εκπροσωπούσε τον ιδρυτή του Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ, στην παρατεταμένη διαδικασία έκδοσής του, υποστήριξε στο δικαστήριο, ότι η πελάτισσά του δεν είχε βλάψει τα παιδιά της και ότι η αστυνομία εξανάγκασε την κόρη της να καταθέσει όλα αυτά τα ψέματα. Η ακροαματική διαδικασία διεκόπη και αναμένεται να συνεχιστεί στις 2 Δεκεμβρίου.