Νιόπαντρο ζευγάρι σκότωσε τον κουμπάρο μετά τον γάμο

Νιόπαντρο ζευγάρι σκότωσε τον κουμπάρο μετά τον γάμο

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έπεσαν με μεγάλη ταχύτητα πάνω στον Τέρι Τέιλορ Τζούνιορ στις 30 Αυγούστου μετά τη γαμήλια δεξίωση

Στη φυλακή περνά τον μήνα του μέλιτος το νιόπαντρο ζευγάρι από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, που πάτησαν με το αυτοκίνητό τους τον κουμπάρο τους μετά το μυστήριο του γάμου.

Ο 22χρονος Τζέιμς Σάιρα οδηγούσε ένα SUV. Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η σύζυγός του, Σαβάνα Κόλιερ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έπεσαν με μεγάλη ταχύτητα πάνω στον κουμπάρο τους, Τέρι Τέιλορ Τζούνιορ, στις 30 Αυγούστου, μετά τη γαμήλια δεξίωση. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, πριν το συμβάν είχε προηγηθεί καβγάς των νεόνυμφων με τον κουμπάρο τους μετά το πάρτι για τον γάμο τους, όμως δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι του καβγά. Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Έχω δει άτομα να πατάνε ανθρώπους με τα αυτοκίνητά τους, αλλά όχι τόσο σύντομα μετά από μια γαμήλια τελετή», δήλωσε ο εισαγγελέας Ντέιβιντ Λέιτον. Το περιστατικό συνέβη έξω από το σπίτι, όπου συνεχιζόταν η γιορτή μετά τη γαμήλια τελετή. Το ζευγάρι τράπηκε σε φυγή και μετά από ένα 24ωρο πήγε στην αστυνομία για να παραδοθεί. Το θύμα θα γινόταν για τέταρτη φορά πατέρας, καθώς η αρραβωνιαστικιά του ήταν έγκυος. «Προσπαθούμε να του εξασφαλίσουμε την κηδεία που επιθυμούσε και του αξίζει. Ήταν ένας φανταστικός άνθρωπος, που τον αγαπούσαν πολλά άτομα. Ήταν εντελώς απρόσμενο και πολλές ζωές επηρεάζονται από την απώλειά του», σχολίασε η αρραβωνιαστικιά του.