Συνελήφθη 87χρονος που προσπάθησε να πνίξει με μαξιλάρι τη σύζυγό του στο Παλαιό Φάληρο – «Μου ζήτησε να τη σκοτώσω, γιατί ήταν κατάκοιτη»

Συνελήφθη 87χρονος που προσπάθησε να πνίξει με μαξιλάρι τη σύζυγό του στο Παλαιό Φάληρο – «Μου ζήτησε να τη σκοτώσω, γιατί ήταν κατάκοιτη»

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εν ζωή στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Ένας άντρας 87 ετών από το Ηνωμένο Βασίλειο συνελήφθη χθες Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, στο Παλαιό Φάληρο, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο 87χρονος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να προκαλέσει ασφυξία με μαξιλάρι στην 89χρονη σύζυγό του, επίσης υπήκοο Ηνωμένου Βασιλείου.

Συγκεκριμένα, ο 87χρονος κατηγορείται ότι έβαλε στο πρόσωπο της γυναίκας του ένα μαξιλάρι και στη συνέχεια την έπιασε από τον λαιμό. Νομίζοντας ότι η σύζυγός του έχει πεθάνει, μετέβη σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου διαμένει μια άλλη γυναίκα, με την οποία διατηρούν φιλικές σχέσεις και την ενημέρωσε για την πράξη του.

Έπειτα από κλήση της γυναίκας, αστυνομικοί κατέφθασαν άμεσα στο σημείο, όπου βρήκαν την 89χρονη εν ζωή, ξαπλωμένη στο κρεβάτι και γυμνή.

Οι δύο σύζυγοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, με την 89χρονη τον τελευταίο καιρό να είναι κατάκοιτη.

Ο 87χρονος κατηγορούμενος αποδέχτηκε την πράξη του και δήλωσε ότι προέβη σε αυτήν, επειδή του το ζήτησε η σύζυγός του.

Σημειώνεται πως ο 87χρονος πάσχει από άνοια.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εν ζωή στο Τζάνειο Νοσοκομείο.