Άφαντοι οι δράστες που πυροβόλησαν και έκοψαν τη γλώσσα 69χρονου κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο – Πού στρέφονται οι έρευνες

Άφαντοι οι δράστες που πυροβόλησαν και έκοψαν τη γλώσσα 69χρονου κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο – Πού στρέφονται οι έρευνες

Αφαιρέθηκε σφαίρα από την σπονδυλική του, ενώ αύριο Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης του από την καταστολή

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες που πυροβόλησαν και έκοψαν τη γλώσσα 69χρονου κτηνοτρόφου την περασμένη Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο ποιμνιοστάσιο του στο χωριό Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Το θύμα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, σύμφωνα με το ekriti.gr. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο «Ραδιο Κρήτη» ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, χθες βράδυ οι γιατροί αφαίρεσαν με χειρουργική επέμβαση την σφαίρα που είχε καρφωθεί στη σπονδυλική του στήλη, ενώ δεν αποκλείεται το επόμενο 24ωρο, να ξεκινήσει και η διαδικασία αφύπνισης του από την καταστολή. Οι γιατροί είχαν καταφέρει να τον σταθεροποιήσουν αιμοδυναμικά, σταματώντας την αιμορραγία από τη μηριαία αρτηρία.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τον λόγο της επίθεσης, για την οποία εκτιμούν ότι είναι η συνέχεια της επίθεσης, που δέχθηκε τον περασμένο Ιούλιο ο γιος του κτηνοτρόφου με καυστικό υγρό. Οι αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο συγκεκριμένο άτομο από το χωριό Βιλάνδρεδο, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τον βασανισμό και τα πυρά που δέχθηκε ο 69χρονος, ενώ θεωρείται θέμα χρόνου να υπάρξουν προσαγωγές και συλλήψεις.