Κακουργηματικές διώξεις στην μητέρα 13χρονης και τον σύντροφό της τον οποίο κατήγειλλε η ανήλικη για ασέλγεια

Κακουργηματικές διώξεις στην μητέρα 13χρονης και τον σύντροφό της τον οποίο κατήγειλλε η ανήλικη για ασέλγεια

Ο 25χρονος διώκεται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και η μητέρα της για ενδοοικογενειακή βία

Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου πήραν, μετά τις διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος 25χρονου Σύρου και της συντρόφου του, για την σοκαριστική υπόθεση που αποκαλύφθηκε με την καταγγελία της 13χρονης κόρης της τελευταίας στην Ασφάλεια Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, σε βάρος του 25χρονου από τη Συρία ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού. Κακουργηματική είναι και η δίωξη για ενδοοικογενειακή βία που ασκήθηκε στην μητέρα της 13χρονης. Υπενθυμίζεται ότι η 13χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι ο σύντροφός της μητέρας της την κακοποίησε σεξουαλικά το βράδυ της Πέμπτης και πως όταν αποκάλυψε στην μητέρα της το φρικιαστικό περιστατικό, εκείνη την απείλησε και τη χτύπησε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι από τις έρευνες των αστυνομικών προκύπτει ένα ιδιαίτερα νοσηρό περιβάλλον, μέσα στο οποίο ζούσαν τόσο η 13χρονη, όσο και τα δύο μικρότερα αδέλφια της, τα οποία μεταφέρθηκαν προσωρινά σε συγγενικά σπίτια.