Αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο – Σε σοβαρή κατάσταση 35χρονος που μαχαιρώθηκε στη μέση του δρόμου

Αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο – Σε σοβαρή κατάσταση 35χρονος που μαχαιρώθηκε στη μέση του δρόμου

Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Μάρτυρες σε ένα εξαιρετικά άγριο περιστατικό έγιναν όσοι κινούνταν περίπου στις 9:00 το βράδυ του Σαββάτου επί της οδού Μίνωος στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το cretalive.gr, δύο Αλβανοί υπήκοοι ενεπλάκησαν σε ένα σοκαριστικό αιματηρό επεισόδιο, με τον έναν από τους δύο να καταλήγει μαχαιρωμένος στο οδόστρωμα. Ο δράστης επιτέθηκε στο 35χρονο θύμα του χτυπώντας το με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και προκαλώντας του τραύματα στη σπλήνα και το συκώτι. Ο 35χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Η αναστάτωση που προκλήθηκε, ήταν μεγάλη, καθώς κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο, ενώ χρειάστηκε να διακοπεί προσωρινά και η κυκλοφορία των οχημάτων.

Στον τόπο της συμπλοκής έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τον τραυματία στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, δράστης και θύμα είναι γνωστοί στις αρχές και εκτιμάται, ότι η αιτία του άγριου αιματηρού επεισοδίου ήταν το ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά. Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.