Γυναίκα με παιδιά κινδύνευσε σοβαρά σε αμαξοστοιχία στη Λιβαδειά, όταν έκλεισε η πόρτα την ώρα που αποβιβαζόταν

Γυναίκα με παιδιά κινδύνευσε σοβαρά σε αμαξοστοιχία στη Λιβαδειά, όταν έκλεισε η πόρτα την ώρα που αποβιβαζόταν

Η μητέρα τριών παιδιών έχοντας τοένα στην αγκαλιά εγκλωβίστηκε και παρασύρθηκε για 40-50 μέτρα μέχρι ο μηχανοδηγός να καταλάβει ό,τι κάτι συνέβη από τις φωνές αυτόπτη μάρτυρα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό του ΟΣΕ στη Λιβαδειά, όπου σύμφωνα με καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα, χθες το βράδυ στις 8:30 η αμαξοστοιχία που κινούταν από Αθήνα για Θεσσαλονίκη αποβίβασε τους επιβάτες.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και μία γυναίκα με τρία παιδιά. Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, δεν μπορούσε να αποβιβαστεί, το ένα παιδί της ήταν στην πλατφόρμα, εκείνη με το άλλο παιδί στην αγκαλιά κατέβαινε και το άλλο παιδί ήταν μέσα στο τρένο, έκλεισε η πόρτα, χωρίς να έλεγχει κανείς εάν η γυναίκα είχε προλάβει να αποβιβαστεί και το τρένο ξεκίνησε. Ο αυτόπτης μάρτυρας βρισκόμενος εκεί για να παραλάβει συγγενικό του πρόσωπο, άρχισε να φωνάζει στον μηχανοδηγό να σταματήσει.

Η αμαξοστοιχία μετά από 40 -50 μέτρα σταμάτησε, η γυναίκα που τραυματίστηκε ελαφρά, κατάφερε εμφανώς σοκαρισμένη να αποβιβαστεί. Μάλιστα, το τρένο μετά το περιστατικό συνέχισε την πορεία του, ενώ ο άνδρας που κατήγγειλε το περιστατικό, κάλεσε την Αστυνομία και όπως ανέφερε, στον αμέσως επόμενο σταθμό ο μηχανοδηγός και ο επόπτης συνελήφθησαν.