Ετοιμάζεται η τέταρτη συνέχεια της «Συμμορίας των 11» με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ

Ετοιμάζεται η τέταρτη συνέχεια της «Συμμορίας των 11» με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ

Σύμφωνα με το «Deadline», η Warner Bros και η Smokehouse εργάζονται επιμελώς για το «Ocean’s 14»

Ένα τέταρτο μέρος του δημοφιλούς franchise ταινιών «Ocean’s», φαίνεται να είναι στα σκαριά, σύμφωνα με το Deadline και άλλα αμερικανικά μέσα.

Οι διάσημοι «κλέφτες» Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ επιστρέφουν μαζί με την παρέα τους και «φλερτάρουν» τον Εντουαρντ Μπέργκερ για τη θέση του σκηνοθέτη.

 

Σύμφωνα μάλιστα με το Deadline, η Warner Bros και η Smokehouse εργάζονται επιμελώς για το "Ocean’s 14", το οποίο θα είναι το πρώτο χωρίς τον σκηνοθέτη Στίβεν Σόντερμπεργκ.

 

Τον περασμένο χρόνο ο Κλούνεϊ σε συνέντευξή του στο Uproxx, είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Πιτ και τα υπόλοιπα μέλη, σε μια ολοκαίνουργια ταινία του franchise, «με ένα πολύ καλό σενάριο».

Στην ερώτηση για το εάν θα λέγεται «Η Συμμορία των 14 (Ocean’s 14)» είπε ότι «δε θα το έλεγα έτσι…Θέλω να πω η ιδέα είναι να το κάνουμε σαν το "Going in Style" του 1979».

Το πρόβλημα είναι ότι ο χαρακτήρας του Κλούνεϊ, ο Danny Ocean με τον τίτλο, υποτίθεται ότι είναι νεκρός.

Επίσης κάποια μέλη της «συμμορίας» δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή και συγκεκριμένα οι Μπέρνι Μακ και Καρλ Ράινερ.

Η πρωτότυπη ταινία κυκλοφόρησε το 1960 με πρωταγωνιστές τους Φρανκ Σινάτρα, Ντιν Μάρτιν, Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ, Πίτερ Λόφορντ και Τζόι Μπίσοπ.

Το 2001 κυκλοφόρησε το ριμέικ του «Ocean’s Eleven» με τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον, Άντι Γκαρσία και Τζούλια Ρόμπερτς. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία φέρνοντας 450 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως στο box office και δύο sequels το "Ocean’s 12" (Η Συμμορία των 12) και το "Ocean’s 13" (Η Συμμορία των 13) το 2004 και 2007 αντίστοιχα.