Τραγωδία στον Έβρο: Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος στρατιωτικός

Τραγωδία στον Έβρο: Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος στρατιωτικός

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες έκανε αναστροφή πάνω στην Εγνατία Οδό

Έχασε την μάχη που έδινε για την ζωή του 21χρονος στρατιωτικός, που τραυματίστηκε σοβαρά χθες 5 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, έπειτα από τροχαίο έξω από την Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το e-evros.gr, ο νεαρός κατευθυνόταν προς τη Μάκρη με τη μοτοσικλέτα του, όταν λίγο πριν από τον κόμβο για την Εγνατία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο τύπου βαν με ρουμάνικες πινακίδες. Πληροφορίες από μάρτυρες αναφέρουν, πως ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε αναστροφή πάνω στην Εγνατία Οδό. Ο νεαρός στρατιωτικός προσπάθησε να τον αποφύγει, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον ελιγμό και έπεσε πάνω στην πόρτα του αυτοκινήτου.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με πολλαπλά κατάγματα και αιμορραγία. Χειρουργήθηκε και εισήχθη στην ΜΕΘ, αλλά τελικά δεν άντεξε και έχασε τη μάχη για τη ζωή. Ο νεαρός στρατιωτικός είχε καταγωγή από το Σουφλί και κατοικούσε στην Αλεξανδρούπολη, όπου και υπηρετούσε ως δόκιμος αξιωματικός. Σε λίγες ημέρες θα απολυόταν και μόλις χθες ορκίστηκε ως αξιωματικός, αφού πήρε το βαθμό του ανθυπολοχαγού. Παρών στην ορκομωσία ήταν και ο πατέρας του, ο οποίος υπηρετεί στην ίδια μονάδα ως αξιωματικός.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού ανθυπολοχαγού θα γίνει αύριο Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη, με στρατιωτικές τιμές.