Συνελήφθησαν δύο άνδρες με 400 γραμμάτια ηρωίνη στη Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν δύο άνδρες με 400 γραμμάτια ηρωίνη στη Μυτιλήνη

Είναι ηλικίας 30 και 34 ετών

Οι αστυνομικές αρχές στη Μυτιλήνη συνέλαβαν χθες έναν 30χρονο και έναν 34χρονο για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα ηρωίνης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τις απογευματινές ώρες χθες εντοπίστηκαν οι συλληφθέντες σε οδικό δίκτυο στη Μυτιλήνη και στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν από κοινού, αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους -22,8- γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα, σε ποιμνιοστάσιο που διατηρεί ο 34χρονος, στην ίδια περιοχή, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν 3 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους -395- γραμμαρίων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μετέδωσε την ΕΡΤ.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε ότι οι δράστες, κατείχαν από κοινού τις ναρκωτικές ουσίες, με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι ναρκωτικές ουσίες, η ηλεκτρονική ζυγαριά, καθώς επίσης, -2- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ, που είχαν κατά περίπτωση, στην κατοχή τους οι δράστες, κατασχέθηκαν.