Βαρύ πένθος στην Ερέτρια στην κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε μαζί με την 20χρονη φίλη του σε τροχαίο στην Λάμψακο

Βαρύ πένθος στην Ερέτρια στην κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε μαζί με την 20χρονη φίλη του σε τροχαίο στην Λάμψακο

Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης έκλεισαν, καθώς οι φίλοι του Γιάννη ήταν αυτοί που με τα ίδια τους τα χέρια μετέφεραν τη σορό του στην τελευταία του κατοικία

Ράγισαν καρδιές το απόγευμα της τρίτης 3 Σεπτεμβρίου στην Ερέτρια, όπου οι κάτοικοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο Γιάννη Κικίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο μαζί με την 20χρονη φίλη του Ελένη, όταντο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στη Λάμψακο Χαλκίδας.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν βγαλμένες από αρχαία τραγωδία, με την οδύνη και τη θλίψη της οικογένειας και των κοντινών προσώπων του νεαρού, να μην μπορούν να αποτυπωθούν με λόγια. Συγγενείς και φίλοι, με λευκά λουλούδια στα χέρια και δάκρυα στα μάτια, είπαν το τελευταίο αντίο» στον 19χρονο στις 18:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Παραβουνιώτισσας. Οι κεντρικοί δρόμοι της Ερέτριας έκλεισαν, όπως αναφέρει το evima.gr, καθώς οι φίλοι του Γιάννη ήταν αυτοί που με τα ίδια τους τα χέρια μετέφεραν τη σορό του στην τελευταία του κατοικία.

Η τραγωδία παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς ο Γιάννης Κικίδης είχε χάσει τον πατέρα του μόλις πριν από ένα μήνα, στις 3 Αυγούστου και το μνημόσυνο των 40 ημερών επρόκειτο να τελεστεί την επόμενη ημέρα του θανατηφόρου τροχαίου.