Απόπειρα βιασμού στη Σαλαμίνα: «Λάθος μου που ανέβασα το βίντεο του ξυλοδαρμού, αλλά λόγω εμού εμφανίσθηκαν άλλες 11 κοπέλες»

Απόπειρα βιασμού στη Σαλαμίνα: «Λάθος μου που ανέβασα το βίντεο του ξυλοδαρμού, αλλά λόγω εμού εμφανίσθηκαν άλλες 11 κοπέλες»

Ο 39χρονος που ξυλοκόπησε τον 35χρονο φερόμενο ως βιαστή κατέθεσε στον ανακριτή για την υπόθεση, ενώ θα κληθεί να απολογηθεί και ως κατηγορούμενος

Στον ανακριτή Πειραιά ως μάρτυρας των όσων διαδραμματίστηκαν στη Σαλαμίνα, όπου ένας 35χρονος φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει μία 20χρονη και ο ίδιος ξυλοκόπησε τον επίδοξο δράστη βιντεοσκοπώντας με το κινητό του την πράξη του, εμφανίσθηκε σήμερα ο 39χρονος Αχιλλέας Γκιγκίλας, ο οποίος σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να απολογηθεί και ως κατηγορούμενος μετά την αυτεπάγγελτη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος για παράνομη βιντεοσκόπηση.

«Πάνω στην θολούρα μου τράβηξα το βίντεο, το ανέβασα, ΄ξηταν λάθος μου, αλλά λόγω εμού εμφανίστηκαν συνολικά 11 κοπέλες για να καταγγείλουν το ίδιο περιστατικό» είπε ο 39χρονος στην κάμερα της εκπομπής Live News και περιέγραψε τα όσα έζησε και εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του, λέγοντας: «Είδα τον άνθρωπο αυτόν να κυνηγάει την κοπέλα με σκοπό να την βιάσει ή να την πνίξει μέσα στην θάλασσα».

Στα δικαστήρια Πειραιά βρέθηκε και η 20χρονη που έζησε τον εφιάλτη στη Σαλαμίνα. Ακόμα, όπως λέει, προσπαθεί να συνέλθει από τα όσα πέρασε. «Θέλω να πω μόνο ότι τον στηρίζω. Είμαι δίπλα του και θέλω να τελειώσει όλο αυτό» είπε. Όπως επαναλαμβάνει, τα πράγματα για την ίδια θα ήταν πολύ χειρότερα, αν δεν βρισκόταν κοντά ο 39χρονος φίλος της. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 35χρονος που προφυλακίστηκε για την απόπειρα βιασμού, αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του 39χρονου, που τον ξυλοκόπησε. «Θα έπρεπε να σκεφτώ σωστά και να τον παραδώσω στην αστυνομία», λέει ο φίλος της 20χρονης, Αχιλλέας Γκιγκίλας.

Ο 35χρονος μετά την απολογία του στον εισαγγελέα, κατά τη διάρκεια της οποίας επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν, λέγοντας ότι πλησίασε την κοπέλα μόνο για να της μιλήσει, κρίθηκε προφυλακιστέος. Οι εικόνες από την παραλία της Σαλαμίνας είχαν προκαλέσει αίσθηση, με τον 39χρονο να βιντεοσκοπεί άλλοτε ο ίδιος κι άλλοτε να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, να δίνει γροθιές στον 35χρονο.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, ο 39χρονος βγήκε από τα δικαστήρια του Πειραιά και πλέον περιμένει να κληθεί ως κατηγορούμενος για να απολογηθεί.