Πρεμιέρα για Άρη Πορτοσάλτε και Μαρία Αναστασοπούλου: «Αυτή θέλουμε να γίνει η δική σας εκπομπή»

Πρεμιέρα για Άρη Πορτοσάλτε και Μαρία Αναστασοπούλου: «Αυτή θέλουμε να γίνει η δική σας εκπομπή»

«Θα κρινόμαστε για το αν έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε στα θέματα που έχετε ξεκινήσει»

Την... παρθενική τους εκπομπή μαζί έκαναν σήμερα στον ΣΚΑΪ η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Άρης Πορτοσάλτε με το «LIVE YOU». Ο Άρης Πορτοσάλτε καλωσόρισε πίσω στο κανάλι την συμπαρουσιάστριά του και στη συνέχεια μίλησαν για όσα θα δούμε την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή τους.

«Καλωσήρθες Μαρία. Καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλή προσπάθεια στην ιστορία την οποία ξεκινάμε σήμερα. Λέγεται LIVE αυτή η ιστορία γιατί ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας αυτό το δίωρο θα το δείτε εδώ και YOU γιατί είναι δικό σας» είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Αυτή θέλουμε να γίνει η δική σας εκπομπή και κάθε μέρα το λέμε περισσότερο για να το ακούμε εμείς, θα κρινόμαστε για το αν έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε στα θέματα που έχετε ξεκινήσει ήδη να μας στέλνετε» δήλωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Το μεγάλο πρόκριμα είναι να καταφέρουμε να αλλάξουμε λίγο τον τρόπο που προσεγγίζουμε αυτά τα θέματα. Όλοι μας έχουμε εκπαιδευτεί σε μία τηλεοπτική διαδικασία πολλών δεκαετιών, που θέλει μία οπτική. Θα προσπαθήσουμε σιγά σιγά αυτό να το διαφοροποιήσουμε λίγο λίγο» συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε με τη Μαρία Αναστασοπούλου να κλείνει:

«Θα κάνουμε την προσπάθεια βήμα βήμα κι επειδή εδώ είμαστε των πράξεων κι όχι των λόγων, πάμε να δούμε τι θα ακολουθήσει αμέσως μετά».