Δείτε τις πρώτες αναμνηστικές φωτογραφίες από τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Δείτε τις πρώτες αναμνηστικές φωτογραφίες από τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τις διέρρευσε ο φίλος του «Greek Freak» και μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου, Νίκος Γκίκας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ την Κυριακή και ο λαμπερός γάμος έγινε στο Costa Navarino, όπου έδωσαν το παρών εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον χώρο του αθλητισμού.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο διέρρευσαν από τον φίλο του και μπασκετμπολίστα του Πανιωνίου, Νίκο Γκίκα, ο οποίος τις αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Στις φωτογραφίες ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις του Greek Freak, του Θανάση και του Άλεξ Αντετοκούνμπο, του Κρις Μίντλετον, του Μπόμπι Πόρτις Τζούνιορ, του Τζρου Χόλιντεϊ, του Δημήτρη Αγραβάνη και του Χρήστου Σαλούστρου, μεταξύ άλλων.

 

Το ζευγάρι πραγματοποίησε διπλή τελετή σε παραλία του «Costa Navarino», καθώς ο σούπερ σταρ του NBA είναι ορθόδοξος και η Μαράια καθολική.

Οι καλεσμένοι

Στον γάμο του ζευγαριού έδωσαν το παρών σημαντικοί VIP καλεσμένοι από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο. Μερικοί από αυτούς ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Ουίλιαμς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς και οι πρώην συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γουέσλι Μάθιους και Τζρου Χόλιντεϊ.

Το βράδυ του Σαββάτου έφτασε επίσης στη Μεσσηνία ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Παρόντες ήταν επίσης ο Βασίλης Σπανούλης με τη γυναίκα του, Ολυμπία Χοψονίδου, και ο Ολυμπιονίκης Εμμανουήλ Καραλής. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο στενός φίλος και συμπαίκτης του «Greek Freak», ο Κρις Μίντλετον.

Το γαμπριάτικο κοστούμι

O Γιάννης Αντετοκούμπο ετοιμάστηκε για τη γαμήλια τελετή μαζί με τον σχεδιαστή και προσωπικό του φίλο, Γιώργο Παπαδόγαμβρο, που επιμελήθηκε το κοστούμι του, των αδελφών του, καθώς και τα λευκά κοστούμια που φορούσαν οι καλεσμένοι στο «White Party» που έγινε την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Τριήμεροι εορτασμοί

Οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή 30 Αυγούστου, όπου πραγματοποιήθηκε το «White Party» με θέμα το λευκό χρώμα. Οι καλεσμένοι φορούσαν λευκά κουστούμια, σχεδιασμένα από τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέφθασε με τη Μαράια από τον όρμο του Ναβαρίνου με σκάφος, με το τοπίο να δημιουργεί μια μαγευτική εικόνα, ενώ έπεφταν πυροτεχνήματα.

Το Σάββατο 31 Αυγούστου το ζευγάρι διοργάνωσε ένα θεματικό «Nigerian Party», αποτίοντας φόρο τιμής στη νιγηριανή καταγωγή του 29χρονου Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι καλεσμένοι ντύθηκαν με παραδοσιακές νιγηριανές φορεσιές, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη πολιτιστική διάσταση στην εκδήλωση.

Το απόγευμα της Κυριακής 1ης Σεπτεμβρίου σε μέρος του ξενοδοχειακού συγκροτήματος πραγματοποιήθηκε η γαμήλια δεξίωση με 200 καλεσμένους.

Χωρίς κινητά τηλέφωνα και παιδιά

Πληροφορίες αναφέρουν ότι απαγορεύτηκε στους καλεσμένους να έχουν κινητά τηλέφωνα ή να συνοδεύονται από παιδιά. Οι αναμνηστικές φωτογραφίες από το event και µε το ζεύγος των νεονύµφων λήφθηκαν από φωτογράφους που επέλεξαν ο Γιάννης και η Μαράια. Αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι όσοι εργάζονταν για τον γάμο υπέγραψαν σύμφωνο εχεμύθειας, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης προστασία της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού.

Το ροζέ κρασί με το όνομα της Μαράια

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον γάμο του λάνσαρε και το πρώτο κρασί, αποτέλεσμα της σύμπραξής του μέσω της εταιρείας επενδύσεων Ante Inc. με τα ελληνικά οινοποιεία, στα οποία κατέχει μερίδιο μετοχών 10% από το 2022. Πρόκειται για μια ροζέ ετικέτα, η οποία θα φέρει το όνομα της Μαράια Ριντλσπρίγκερ και, εκτός από τη συμβατική φιάλη των 750 ml, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και σε magnum έκδοση. Οι προσκεκλημένοι του γάμου είχαν το προνόμιο να δοκιμάσουν πρώτοι την πρώτη σοδειά του «Greek Freak».