Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δύο άνδρες που πέταξαν τσαντάκι με οπλισμό σε δρόμο στο Κερατσίνι

Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δύο άνδρες που πέταξαν τσαντάκι με οπλισμό σε δρόμο στο Κερατσίνι

Ο 27χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για σωματικές βλάβες και ενδοοικογενειακή βία

Θέμα χρόνου θεωρείται η σύλληψη του οδηγού της μοτοσικλέτας, στην οποία επέβαινα άλλος ένας άνδρας, που κατά την διάρκεια καταδίωξης τους μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ, πέταξαν στον δρόμο ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε τέσσερις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο με πέντε φυσίγγια και ένα γκλοπ, καθώς ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 27χρονο, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις σωματικών βλαβών και ενδοοικογενειακής βίας. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα σε μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες να σταματήσει για έλεγχο στην οδό Αναπαύσεως. Ο οδηγός όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά πέταξε στον δρόμο ένα τσαντάκι.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα, αποκλείοντας την περιοχή και καλώντας πυροτεχνουργούς. Μια μοτοσικλέτα που εντοπίστηκε αργότερα, θεωρήθηκε ύποπτη, αλλά τελικά διαπιστώθηκε, ότι δεν ήταν η ίδια με αυτή που εμπλέκεται στο περιστατικό. Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 27χρονου και του συνεπιβάτη του, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι σύντομα θα υπάρξουν νέες εξελίξεις.