Καμπουράκης: «Πάρτε κανένα τηλέφωνο, να μας πείτε μια καλημέρα, να μας βρίσετε ό,τι γουστάρετε»

Καμπουράκης: «Πάρτε κανένα τηλέφωνο, να μας πείτε μια καλημέρα, να μας βρίσετε ό,τι γουστάρετε»

Ο δημοσιογράφος επέστρεψε μετά από πολύμηνη απουσία στη μικρή οθόνη στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Action 24

Στα τηλεοπτικά πλατό επέστρεψε ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος θα παρουσιάζει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Action 24 μαζί με τον Βαγγέλη Γιακουμή.

Ο δημοσιογράφος είχε αποχωρήσει από το Open λόγω ενός θέματος υγείας που είχε αντιμετωπίσει. Ο Δημήτρης Καμπουράκης είπε στην πρεμιέρα: «Καλημέρα! Δόξα τω Θεώ καλά είμαστε. Πρωινοί… Νυστάζουμε λιγάκι. Οφείλουμε να το πούμε, θα το συνηθίσουμε. Περάσαμε ένα καλοκαίρι που εντάξει, ξυπνάγαμε λίγο πιο αργά. Είμαστε στο Action».

«Είμαστε στο Action και για κάθε Σαββατοκύριακο, από τώρα μέχρι και για όλη τη σεζόν θα είμαστε μαζί με τον Δημήτρη εδώ για τέσσερις ώρες και θα σας κρατάμε συντροφιά με όλα όσα συμβαίνουν, εντός κι εκτός. Είναι πολλά δυστυχώς αυτά που συμβαίνουν. Θα τα συζητάμε, θα τα σχολιάζουμε, θα περάσουμε καλά γιατί εκτός των άλλων, έχουμε και χιούμορ» ανέφερε στη συνέχεια ο Βαγγέλης Γιακουμής.

«Πάρτε κανένα τηλέφωνο, να μας πείτε μια καλημέρα, να μας βρίσετε ό,τι γουστάρετε. Έχει και πρωινούς που ξυπνάνε με λυμένο το ζωνάρι» πρόσθεσε με χιούμορ ο Δημήτρης Καμπουράκης.