Σοκ στον Πύργο: Πατέρας καταγγέλλεται ότι χτύπησε την 13χρονη κόρη του μέχρι λιποθυμίας

Σοκ στον Πύργο: Πατέρας καταγγέλλεται ότι χτύπησε την 13χρονη κόρη του μέχρι λιποθυμίας

«Έχει κακοποιητική συμπεριφορά από τότε που ήμουν 8 ετών. Με βρίζει και με απειλεί» κατέθεσε το κορίτσι στους αστυνομικούς

Μία απίστευτη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στον Πύργο από πατέρα προς τα δίδυμα παιδιά του έφερε στο φως η εφημερίδα «Πατρίς» της Ηλείας.

Συγκεκριομένα, στις 27 Αυγούστου το «Χαμόγελο του Παιδιού» ειδοποίησε την Αστυνομία, καθώς στο παράρτημα της πόλης βρισκόταν ένα κορίτσι μόλις 13 ετώνμ το οποίο κατήγγειλε κακοποιητική συμπεριφορά από τον πατέρα της. Όταν οι αστυνομικοί μίλησαν στο κορίτσι, δεν πίστευαν στα αυτιά τους με τα όσα τους περιέγραφε. «Έχει κακοποιητική συμπεριφορά από τότε που ήμουν 8 ετών. Με βρίζει και με απειλεί. Πριν από λίγες ημέρες με χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και εγώ λιποθύμησα» φέρεται να κατέθεσε η 13χρονη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο πατέρας είναι αυτός που έχει την επιμέλεια των παιδιών, ενώ αμέσως μετά τις αποκαλύψεις του κοριτσιού, ενημερώθηκε ο αντεισαγγελέας της Υπηρεσίας Ανηλίκων, ο οποίος και έδωσε εντολή για προστατευτική φύλαξη του παιδιού, ενώ διατάχθηκε και άμεση κοινωνική έρευνα.