Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η 18χρονη κατηγορούμενη για βιασμό 20χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η 18χρονη κατηγορούμενη για βιασμό 20χρονου στη Θεσσαλονίκη

Τι υποστηρίζει ο καταγγέλλων

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 18χρονη με καταγωγή από την Αμερική, η οποία κατηγορείται ότι βίασε 20χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Ο 20χρονος ελληνικής καταγωγής, μετέβη χθες βράδυ στο Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη και κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως έπεσε θύμα βιασμού από τη πρώην σύντροφό του. Ο νεαρός ανέφερε πως η κοπέλα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός, ότι ο ίδιος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και τον βίασε. Κατά τον καταγγέλλοντα, όλα έγιναν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Πανοράματος. Λίγες ώρες μετά την καταγγελία του 20χρονου, η 18χρονη η οποία αρνείται την πράξη, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

«Μιλάω με φίλους για να αποτραβήξει λίγο την προσοχή μου. Είχαμε σχέση παλαιότερα. Είχαμε μιλήσει για να τα ξαναβρούμε και μου έθεσε κάποιες προϋποθέσεις, οι οποίες δεν με ευχαριστούσαν και της είπα, ότι δεν θέλω και να βγούμε μια τελευταία φορά και μετά από τότε δεν θέλω να την ξαναδώ και βρεθήκαμε και κατά την διάρκεια έγινε αυτό που… Εγώ δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από εκείνη την στιγμή», είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News ο νεαρός, ο οποίος έκανε την καταγγελία σε βάρος της πρώην συντρόφου του.

Η εισαγγελέας στη Θεσσαλονίκη άσκησε εναντίον της γυναίκας ποινική δίωξη για βιασμό, χωρίς τη συναίνεση του 20χρονου και στη συνέχεια την παρέπεμψε να απολογηθεί σε τακτική ανακρίτρια. Από την πλευρά της η 18χρονη υποστηρίζει, πως η επαφή τους ήταν συναινετική, ενώ εκείνο το βράδυ ισχυρίστηκε, πως ο άνδρας είχε καταναλώσει αλκοόλ και χάπια. Μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι γνωρίστηκαν μέσω Instagram, είχαν 10 μήνες σχέση και όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν, ο 20χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.