Αυτοσχέδιος αγώνας ταχύτητας κατέληξε σε παράσυρση με εγκατάλειψη στην Κέρκυρα

Αυτοσχέδιος αγώνας ταχύτητας κατέληξε σε παράσυρση με εγκατάλειψη στην Κέρκυρα

Πολύ σοβαρά ο ένας εκ των δύο τραυματιών - Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από την αστυνομία για τον εντοπισμό του οδηγού του αυτοκινήτου

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην Κέρκυρα, προκειμένου να εντοπίσει οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος κατά την διάρκεια αυτοσχέδιου αγώνα στην ευθεία μπροστά από την περιοχή Λιβάδι Ρόπα, έπεσε πάνω σε διερχόμενη μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο επιβαίνοντες σε αυτήν, με τον οδηγό είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Ο οδηγός του ΙΧ εξαφανίστηκε από το σημείο, χωρίς καν να προσφέρει βοήθεια στα θύματά του. Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι ο τραυματίας κινδυνεύει σοβαρά να χάσει το πόδι του. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικοι του καταυλισμού στο Λιβάδι Ρόπα, ακόμα και ανήλικοι, κάνουν αυτοσχέδιους αγώνες με αυτοκίνητα στη μέση του κεντρικού δρόμου. Η Αστυνομία ερευνά όλη τη γύρω περιοχή με ισχυρή δύναμη, προκειμένου να εντοπίσει το δράστη ή τους δράστες.

Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της Τετάρτης 28 αυγούστου, σε ένα δρόμο μάλιστα ο οποίος είναι επικίνδυνος και κακά φωτισμένος. Ασθενοφόρο έσπευσε και παρέλαβε τους τραυματίες, μεταφέροντάς τους στο νοσοκομείο Κέρκυρας.